Srbi ne mogu zivjet ni sa kim niti podnjet da je iko pametniji i bolji od njih. Samo srbi imaju svetce i svete spomenike i niko drugi. Samo su srbi najveca i najbolja nacija i samo su srbi stradali u proslosti. Samo su srbi mucenici. Jedino srbi mogu biti najbolji i niko drugi. STa god uradis jednom srbinu povrijedio si sve srbe i pravoslavce. Dokle!, pa oni definitivno nisu normalni. Kako je taj 'srpski' narod tako upakovan i spakovan da nemaju sopstvene pameti?
Napad na jednog srbina,bilo gdje u svijetu, napad je na cijelu naciju.Mi se tako drzimo i stitimo, zasto to nekome smeta?
Srbi ne mogu zivjet ni sa kim niti podnjet da je iko pametniji i bolji od njih. Samo srbi imaju svetce i svete spomenike i niko drugi. Samo su srbi najveca i najbolja nacija i samo su srbi stradali u proslosti. Samo su srbi mucenici. Jedino srbi mogu biti najbolji i niko drugi. STa god uradis jednom srbinu povrijedio si sve srbe i pravoslavce. Svaka ti je ko u Njegosa, izbacio sam ti dvije zadnje recenice, one ne stoje dobro u ovom tekstu 👍
Prikaži sve komentare (82)