Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.facebook.com/NeGlasaj
eto vam vas nacelnik pa glasajte sad, hhhhaahaahahaha juka je NACELNIK
PODRSKA ZA STRNAKNU SBIH - u! J E D I N A STRANKA KOJOJ JE VAZNIJA DRZAVA OD FOTELJA ! SRETNO SUTRA I DO POBJEDE i DEMOKRACIJE JEDNE I JEDINE Re-publike Bosne i Hercegovine ! RBIH4EVER !
PAZNJA O DODIKOVOM GENOCIDNOM PATOLOSKOM GENOCIDNOM SRPSKOM HI-TLERU ! NACI DA je ZBOG ovakvih planova nestanka ARMIJE RBIH-e lagumdzija pokusao skinuti s pozicija PRIJE TRI MJESECA dva ministra SDA , jedan od njih JE TAJ koji je odbranio RBIH-u od agresije srbije i srba barbara i POSTAVITI ZA MINISTRA ODBRANE RBIH-e nekog slugu ideologije velikosrbizma tj cet-inizma ! NARODE U NEDJELJU GLASAJTE ZA STRANKU SBIH i SDA ! Nema druge, BOSNA ZOVE ! Tuzite OVOG DODIKA ZA ZAVJERU I NEPRJATELJSKU DJELATNOST PROTIV Suverene Armije nase domovine ! OVO PO NIKAVU CIJENU NE MOZE PROCI ! STOP ! U kojoj drugoj drzavi JEDAN POLITICAR SMIJE UDARATI NA ARMIJU DRZAVE u KOJOJ ZIVI I OD KOJE PRIMA PLATU ?! Borci, politicari i patrioti RBIH-e, TUZITE OVOG SRPSKOG HI.TLERA MILORADA DODIKA ! Dokle ce vas vise GAZITI I UCJENJIVAT SVOJIM FASISTICKIM I DIKTATORSKIM PRIJETNJAMA !?! USTAJ BOSNO I NE DAJ SVOJE !
Da daaaaa.......GLASAJTE MI ZA JOS KOJI STAN U TUZLI....BUDALE!!!!!!
@het,jeste ba, vidis da te zigu ?!
slazem se sa roletom covjek radi ima djela svaka cast
ovi vise ne mogu proci ni u mjesnoj zajednici...
Zar je ovaj les od stranke jos ziv?
Najbolji nacelnik kojeg je Kladanj ikad imao,
Vjerovat cemo djelima a ne obecanjima pa u nedjelju krizamo SBiH svi mi ovdje a ima nas 9 SBiH zauvijek
je naredio da pisete uvijek te iste komentare za SBiH Providni ste. Znamo da osoba napisr sve komentare i mjenja nikove
Zar još postoji ova (ne)stranka???
Uzas od stranke Lazovcine
Zato sigurno necu glasati za vas...jer su vasa djela za KPD Zenica