BiH
0

SBiH Kladanj: Vjerujte djelima, a ne obećanjima

Klix.ba
Na platou ispred zgrade Općine večeras je Stranka za Bosnu i Hercegovinu Kladanj održala centralni predizborni skup pred više od 1.500 građana i simpatizera SBiH, na kome su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće i kandidat za poziciju prvog čovjeka općine na lokalnim izborima, Fuada Imamovića, aktuelnog načelnika općine Kladanj.

U svom obraćanju Imamović je kazao da je ponosan na činjenicu da su u Kladnju tokom njegovog mandata realizovani mnogi projekti, izgradnja putne infrastrukture, sanacija Doma kulture, izgradnja Sportske dvorane, izgradnja trotoara do Srednje škole i rekonstrukcija zgrade Općine. Te da je uspio u funkciju staviti ski lift, obnoviti škole i dječije obdanište, izgraditi sportske poligone, šehidska obilježja i uljepšati izgled centra grada kroz izgradnju šetnice, trotoara, kaskada u rijeci Drinjači i sanaciju kamenog zida. Istakao je da su veliki napori uloženi i na rješavanje problema vodosnabdijevanja kroz izgradnju vodovoda Zlača u Mjesnoj zajednici Stupari, rekonstrukciju gradskog vodovoda i izgradnju manjih vodovoda.

Kandidati na listi Stranke za BiH su obrazovani ljudi, s kojima je moguće nastaviti započeti progres u općini, naglasio je Nedžad Kupusović, nosilac liste za Općinsko vijeće, navodi se u saopćenju ove stranke.

U poruci Fuada Imamovića, kandidata za načelnika općine, građanima Kladnja stoji: Još uvijek se mora uraditi mnogo toga, vaš glas 7. oktobra omogućit će mi da nastavimo započeto. Vjerujte djelima, a ne obećanjima, navodi se u saopćenju.

Po svemu viđenom, svjetlu i snazi u kojoj se večeras u Kladnju pokazala Stranka za BiH, Fuad Imamović, kandidat za načelnika ispred SBiH je već pobjednik, stoji u saopćenju.