Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj te tako nebitno kako je ucio i kad zavrzio bitno je da je haris jedan odlican novinar i svoj posao radi bezprijekorno podrzavam ga i zelim mu srecu
Odosmo u populizam. Dobar dan tugo! Sada će se tek naraditi amateri!
Mislim da je ovo mijesto Haris i zaslužio nakon dvadeset godina, koiko sam ga prtila, provedenih u Tv kući! Ja ga posmatram kao čovijeka i mislim da može učiniti dosta. Drago mi je da mu je pružena prilika! Sretno Harise!
Propali novinar nasao spas u kriminalnoj SDA,pa sada zauzvrat treba da siri njihovu propagandu na ovom strasno gledanom kanalu,hahaha.Ali ovo je jos samo jedan pokazatelj da iste one garniture ljudi koje su nas unistavale 2 decenije i dalje ne odustaju od svojih navika i namjera.
Ma tako i treba malo savjetnik malo direktor nekome sve a nekome ništa a ovi jadni radnici ispred kantonalne vlade neka gladuju, bravo vlada.Sram vas i stid bilo.
pa ovo je opravdano mjesto... on je lice tvsa...
slazem se!
"nakon isteka Džakinog mandata trebalo je raspisati konkurs za novog direktora, međutim u ovom trenutku nije poznato zbog čega to nije učinjeno." Pa ne mozete vi sa SDA talibanima provoditi demokratiju nego samo diktaturu. Ode i TVSA u ruke nacionalisticke zelene bande...
Zbog izbora. Da bude ovu godinu, pa će slijedeće u ministre! Tako se bar nadaju. Ali ovaj se put i narod - birač pita!
on je domaci na kantonalnoj...valjda ce znati sta je najbolje za tu kucu...
Neće!!!