Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte investicija i okanite se vehabija
oni su kao rimljani!treba ih se cuvatii i kada darove nose!!!
Upravo to je njihova najveca investicija Pored novca, jedini nacin Saudijskog vanjskopolitickog uticaja je terorizam.
i "jopet" - zainteresirani - namjeravaju - pokusavaju - pregovaraju - ulazu se napori - ima se zelja - inašalah - ako bog da -
Oduzmite od lopova KonjuhZivinice koji su ga stekli na lopovskoj privatizaciji prodajte ga arapima,prodajite im vodu mijenjajte za naftu radite nesto nek se para obrce.hitler je stvorio najmocniju zemlju na svijetu zapar godina kad je zaposlijo svu radnu snagu,nekad je za jaje u njemockoj trebala korpa para inflacija bila na milione ali kad se sav narod zaposlio njemacka procvjetala.Naravno nemojte pogresno svatit sto hvalim hitlera ali su to cinjenice,a sta je on napravio od tako razvijene nacije kao sto je bila njemacka 38 toj drugo..
naucno tehnicka saradnja izmedju ove dvije veoma razvijene zemlje mi izgleda nekako najlogicnija i obecavajuca.
Gledam kako je većina ljudi u BiH jadna, svi su se pretvorili u jadne prosjake...mamu vam nesposobnu....Samo prosite neradnici, da vam je tuđe a od toga nema ništa.. Da vam je da vam neko da....halo ba...pokrenite se radite i onda ćete shvatiti kada pokušate nešto da radite da vam valdajuća sedmorka to ne dozvoljava. To su naši neprijatelji.... Sve što nama treba ima u BiH, samo kad bi pobili vladajuću sedmorku sa njihovim poltronima... Zemlja prosjaka, baš kako bi četnici htjeli...znam, da sam negdje čitao kako je neki četnik govorio svojim jatacima da uvijek daju sadaku mulismanu...onda musliman nikada neće raditi i napredovati i školovati se....naprotiv, ostaće prosjak i odgajaće prosjake... Poserem se na narode BiH (ove što hoće sve đaba,odnosno korumpirane)
O cemu je razgovarao sa ljubicem jel o investiranju u medjugorje i gospu,pa ovog ljubica nece ni u njegovoj stranci,koga on predstavlja?A da on je hrvat iz Hecegovine ovi nisu hrvati iz ostalog dijela BIH samo su hrvati iz Hercegovine i vlajki sreck.
Saudijska Arabija zainteresirana za proširenje saradnje s BiH... -pa mislim da je džamija dovoljno pa i previše ...s obzirom na to da mladi posjećuju džamiju samo petkom zamolili bi Vas građani BiH da jedno 10-20 milijardi maraka usmjerite ka fondovima-zadrugama koje bi u saradnji sa biroima za zapošljavanje ta sredstva prenosila na račune nezaposlenih osoba koje bi tom prilikom uspjele na planu poljoprivrede koju taj zapad toliko zagovara na ovom terenu da je to zabrinjavajuće koliko se boje prosperiteta industrijske revolucije BiH i šire...na taj način bi gospodo 100% opravdali ta sredstva koja bi vi nama "BRAĆO" dali ...kada ste već došli to VAM JE PORUKA MLADIH BIH.ako ste zbog nećeg drugog došli imate na Baščaršiji dobrih bureka i ćevapa i marš nazad............!!!!!!
"kapital nema ni rasu ni vjeru" rece Bozo Abdullahu i zakmeca za jos koji fening mukte, ako je kako moguce...
super, ali ovaj put nećemo džamiju, dajte napravite fabriku!
heh, bolje nemoj ti nama fabrike, propale bi za 2 dana sa nasim radnim navikama, sposobnostima saradnje i timskog rada, i postenjem, a o mitu i korupciji da ne pricam :)
dokle god budemo tako razmišljali nema nam boljitka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pvo ih zamoliti da prekinu financirati vehabije u bh,onda da pricamo o ozbiljnim stvarima