Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vinkulum i mi tebe mrzimo možda neka ulica na romaniji treba da se zove ulica alije izetbegovića ili možda naselje nasera orića.
Ja sam na godišnjem! Sada mogu tisrati po klix-u.
pa mamu im lopovsku u kantonu sarajevo naj manje živi 1000000 ljudi što u prevodu znači 20km po osobi nema se šta analizirat
Sredite stanje po ambulantama i Domovima zdravlja da se ne mora tri puta narucivati i tri puta cekati da bi se dobio jedan recept...
Ne znam kakav je tamo, al sto ovaj Konaković dobro izgleda. Ne bih se usudila biti mu sekretarica. ne bih mu se mogla zakleti na poslovnost.
Dokaz stanja u Kantonu Sarajevu najbolje reprezentuje cinjenica da jedan Konakovic, rusitelj KK Bosna moze da bude premijer.