Komentari (535)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamicu im bezobraznu!!!!!!!!!!!!!
žestoko opali :)
@novi put: i ti bi malo da jases ovaj narod, bola reci tako, sad ce izbori pa da vidimo taj plan i program.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ako je ovo istina, podržao bih kontra mjere BiH prema RH, bez obzira na to što sam Hrvat, jer dobrosusjedski odnosi se ne grade na ovakav način. Neka se vlast u RH sjeti Slovenije i njihovih blokada RH pri ulasku u EU, koje nisu ni RH ni Slovencima ništa dobro donijele.
@merebit Da je ovaj potez Vlade RH bio transparentan, jasan, glasan, odnosno da su javnosti prezentirali problematiku zbog koje će morati uložiti žalbu na uvoz mlijeka iz BiH, vjerujem da bih bilo vrlo malo negativnog komentara na ovakvu odluku. Ali ovako neočekivano, hinjski iz zasjede... To mogu napraviti samo mrzitelji Hrvatske, jer ovaj potez prije svega nanosi veliku političku i materijalnu štetu RH a tek onda samo materijalnu BiH. Ali što drugo očekivati od Zorana Milanovića i Vesne Pusić, lažnih socijaldemokrata i dokazanih anti Hrvata.
I treba vas blokirati dok ne skapate od gladi. Onakvu državu ste uništili zbog islamskih snova i Alije. Eto vam 24% suverene BiH pa pocrkajte od nje.
mirko srbine horde su uz tebe
Kupujmo domace!
A BOSANCI ĆE OPET U HRVATSKU NA MORE. DO SADA NISAM ALI OD DANAS SVAKI PROIZVOD ČITAM I NEĆE MI SE DESITI DA KUPIM VIŠE HRVATSKI PROIZVOD, PA TAMAN DA JE DŽABA.
Steta sto ovo prije ne napravise da se vidi sta nam misle!Ali nas nemoze nista osvjestiti!
Balije i kredit dizu da idu na more u Hrvasku,bar 6-7 vrsta mlijeka u Konzumu ima iz Hrvaske,do duse sve su velike trgovine po BIH a posebno u Sarajevu iz Hrvaske pa zbog toga samo mozemo mahat usima,uvoze sta i koliko hoce...
a naša omladina prije uzme janu nego bijele vode, olimpiju, bistricu...
Zabili ga poturicama, hahaha.
ovo me baš nasekiralo... odo kupit karlovačko da dodžem sebi
ma zayebajem se ... kupit ću gajbu ožujskog, žuja je zakon
Blokirajte vi to....i Boga molite da se glupave Bosnje ne dosjete da vam mogu jebat majku kroz indigo u devet primjeraka za sve arhive samo ako vam prestanu dolaziti na more.
E drugovi ovo se zove hrvatska i nikada neznas sta sprema i na sto je spremna , neka se srame svojih djela fujjjjj...... U svakom slucaju podrzavam bojkot hrvatskih proizvoda neka malo osjete i njihove firme...
E moje bosnje sta vi mislite da ce Todoric i ostali bankrotirati zbog po milijuna patriota... Sad vidite sta znaci biti majoriziran, tako je bh hrvatima godinama... A kako niste bojkotovali kad vam je Cro slala oruzje i primala izbjeglice...
Ne brini se tih imaih vise,
@ BitLordz, samo ovaj puta Bosnjacima se pridruzuju I Srbi , BOJKOT !!
Predsjednik SDS-a Mladen Bosic pozvao na BOJKOT hrvatskih proizvoda !!! Zasto Bosnjaci sute ? BOJKOT !!!!
Hladnjaca " Mljekare Livno" sa proizvodima vracena sa HR granice... Hrvat na brata BH Hrvata??? zar je dotle doslo? BOJKOT !!!
Ta ce Sarovic. Papak je zalutao u visoku politiku. Veze sa vezom on nema, nego valjda mi i nemamo boljih ljudi da nas vode. Evo prvi ja ne vrijedim ,totalno unistena mladost ,sjeban totalno. A ovo sto faz zavrsavaju ,to su takvi stručnjaci da jedva 2 i 2 saberu. Oj zemljo progutaj nas.
SAMO DOMACE AKO HOCEMO DA IMAMO POSLA U BiH vidite da nas svako yebe kako hoce. I ako nasa vlada nesmije nista trebamo mi koji kupujemo samo bojkot puknut i osjetice.. E katolici u BiH ovo i vama hrvatska vlada radi ne samo bosnjacima, srbima i ostalim
Da se razumijemo: Hrvatska to nije učinila zato što mrzi Bosanski narod već što voli svoj time što štiti vlatite proizvođače. Na nama potrošačima je da kupovinom domaćeg štitimo svoju proizvodnju.....jednostavno zar ne ?