Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji dragi,za ovo vrijedi kupiti kokice i dobru tuzlansku sol da budu ukusne.Pocinje faza otkrivanja ko je ''krao voce po komsiluku'' a svaljivao na drugog.Izlaze istina i laz na pozornicu,a publika to zeljno iscekuje.Sretno nam bilo.
Ma nista od toga, kad dodje u tu fazu, biti ce ona "pomogni ti mene i pomognitu cu ja i tebe".
Samo pogledaj viletine na kojima se ti politicari sepure i shvatiti ces da ne prozivaju jedan drugo jer bi mogli otcinkati jedan drugog. Oni su pljuju iz sve snage u politici, medjutim kad dodje do rasprave o imovini, onda se tu stane jer onaj sto proziva, bi takodjer mogao biti prozvan.
Sarovicu....zapjevas ti njemu , pa kates: Hajmo bre jednu staru nasu za Mileta Ronhila "Oj ti Mile bas si smrad , polizes mi s'k...a schlag":)..!
Sarovicu tvoja tuzba unapred izgubila,nema suda,nema policije u BIH ko smije Dodiku prici...
Pa tkome ovdje vjerovati?. Taj isti Dodik je Sarovica tolerisao toliko godina. Da je onako kako priopcuje Dodik, zasto je Sipa cutala cijelo vrijeme? Da se tu nesto muti je uvidljivo.Kad taj Dodik sada stavlja nesto u javnost, po principu kaznjavanja je njegov saucesnik (ako je njegova izjava tacna)
meni je odma bilo sumljivo kako se sarovic prije pola godine onako promjenio za 360 stepeni i poceo raditi u "interesu bosne" :))))))....ocigledno je mislio da ce ga neko od bosnjaka zastititi......u svakom slucaju jedva cekam rasplet :))))
jedno je sigurno, nema ni Mirko "ciste ruke"
Lažne su optužbe..nije Dodik takav..
arsen.savic.1 ovo je drzava,i nece se raspasti a ti ako je nevolis vozdra!!!
a tebi Šarovicu je nabolje da uzmes nekog od ovih vehabija i neka roknu govno ako smiju.....
arsene -savicu1 *** ti mamu cetnicku.....ja neznam vise sta vi hocete....ako hocete da se podjelimo sto se mene tice bujrum...ja bih prezidao zid da nemozete ovamo prijeci a ni mi tamo kod vas....pa bi vidjeli koliko bi izdrzali tamo picke jedne....a i ako ste za fajt bujrum,neznam sta vas dodik lozi on je sebi obezbjedio da mu moze biti dok je ziv a vi bijednici umrijet cete od gladi.....
Mozete pisat sta hocete Bosnjaci o Dodiku ali trenutno najveci neprijatelj na politickoj sceni BIH je scepo! pogledajte samo kako potura Bosnjacima neke vehabije i u svakom izdanju o vehabijama u Siriji a sada i zene idu u Siriju objavljuje avaz iz njemu poznatih izvora samo nece da objavi kojih izvora sanu il hanu zakoje zavrsava poslove na unistenju BIH ito ga Bosnjaci izabrali da bi je unistio.Pogledajte pisanje avaza o arapima koji hoce da ulazu u BIH zakonom hoce da zabrani dolazak investitora iz arpskih zemalja posto ce onda oni manje ulozit u srbiju koja ga placa 25 god da unistava BIH,cetnik vucic svaki mjesec leti u arapske zemlje da bi odveo investitore a scepi smetaju posto kojim slucajem mogu slucajno napravit veci toranj nego njegov.Ponovo ce Bosnjaci biti ne sa velikim M nego sa malim m muslimani kada ga budu izabrali da moze odlucivat kao sto sad odlucuje za neke stvari...
@COVJECE BOZIJI, Velika Britanija sa Sjevernom Irslom cine Ujedinjeno Kraljevstvo-U.K. Britaniju cine Engleska,Vels i Skotska.Nakon 300 god. zajednicke drzave ' U.K., Skotska ide slijedece godine na referendum o izdvajanju.Vjecito zivjeli zajedno, imaju isti jezik,religiju nisu cesto medjusobno ratovali,zajednica bila i jos uvjek je svjetska sila-pa se odvajaju,a ne tri naroda u jednoj nedefinisanoj drzavi [ u odnosu na U.K je supak od drzave ] koja su u proslom stoljecu ,a bome i kroz vise vijekova ,bili krvni,krvni neprijatelji medju sobom i u kojem vremenu je najveci genocid izvrsen nad Srpskim narodom i nesto malo nad muslimanskim. Ko ce bolan prihvatiti takvu drzavu -niko,ni Bosnjaci u dusi ne zele tu drzavu, nego se samo pretvaraju da su za takvu drzavu,nadajuci se da ce pod njihovim pritiskom Srbi i Hrvati pobjeci. Nece pobjeci i sto bi bjezali ,nisu bas tako slabi da se ne mogu cak i sami odbraniti. -Svako ima konja za megdana-zaboravite vi i opanke i blato i Drinu i Neretv
Nesto malo nad muslimanskim?Ajde onda nesto malo ti u kuci bilo,fasisto!
arsen.savic.1 Ovu nebulozu sto si napisao u komentaru su tvoje puste zelje. Kad u ratu nije postignuto ovo o cemu pricas, budi siguran nece ni sad. Iako ste imali svo oruzje za koje smo 50 god . izdvajali od plata svih nas i opet nista. Ovo sto govoris o Dejtonu ponovo iscitaj, tu ti pise moj arso DRZAVA sa dva citaj dva entiteta. Znaci ti si entitet mozes se zvati kako hoces.I opet ti kazem da Bosna i Hercegovina nije dzemper i opanci, pa da stavis u rusak i kao negdje bi ti to nosio.Alo arso mnogi je to htjeo u njenoj tradiciji od 1000 god.ali malo morgen. Nego imam prijedlog BiH ostaje ,a ti ides. Koji klinac zivis u njoj,siroki ti puti. I jos jednom nemoj vise komentarisati o BiH znas sta je junacka vojska uradila, evo i dan danas se vade starci,zene, i djeca, idi malo pa se stidi...
Tuži Šaroviću živinu, mater mu pas yebao! Veće zlo od njega nam se nije moglo desiti!!!
ima ona pjesma ,,OKRECE SE KOLO SRECE,
Hoce li neko tužiti ovog Dodika za kontinuirano vršenje državnog udara?
i ovaj sarovic je isiti dodik,samo sto je sada donji,pa glumi nevinasce...''ne vjeruj srbima i kad poklone nose''