Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je svakako vec davno unistila kulturu u Kantonu Sarajevo, pa zasto sad ne bi nastavili takvu praksu i unistili sve do kraja... Nista iznenadjujuce od njih...
Kultura i obrazovanje su SDAovcima uvijek bili na zadnjem mjestu jer obrazovani i kulturno osvjesteni ljudi ne mogu i nece glasati za one koji ih podkradaju godinama i koji ih gledaju u oci i lazu im...
pa sasvim je dovoljan pokazatelj zemaljski muzej... toliko se ulaze u našu kulturu...
Budzet u KS je nerealno donesen, dosta toga u KS ne stima pa tako i ovo. Ipak su te nesposobne vlasti dovele kanton u katastrofalno stanje.
ma vec je odavno jasno da vlada KS stedi na svemu osim na sebi. Doveli su tolika preduzeca na prosjacki stap, a evo to ce izgleda uciniti i sa institucijama kulture.
Тешко је разбити оно што, већ две деценије, не постоји.
Pojedinci se u vlasti KS ponasaju kao blečci,kao ovaj ministar Saric. I budali je jasno da je budzet u KS na silu donesen,samo da se narodu zamazu oci od lopovluka i kriminala !!
Pizdune zbig tvoje stranke je i zatvoren Zemaljski muzej, sram te bilo. Da imaš imalo dostojanstva davno bi u znak protesta podnio ostavku.
Kultura je osnova za svako drustvo i bez nje se ne moze, inace cemo postati primitivci. Neka Zeljkovic i ostali ministri smanje svoje vozne parkove, reprezentacije i ostale troskove a neka to prebace za kulturu.
Eh... upravo zato i se i nema para za kulturu, pa nisu ni oni ludi ;) Sramotno i nista vise...
Svakao je potrebno što više pažnje obratiti na kulturne događaje i afirmiranje kulture u KS, za ovo podrška...
ovaj ministra saric se ponasa kao da nije dio vlade , pa zasto si dozvolio da tvoji partneri iz vlasti usvoje takav budzet
Pa ja i bakir smo vam DOSTA DALI STA OCETE VISE KMETOVI MALI