Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAMAN KAD POMISLIM DA JE SDA NAJGORA OVI ME NATJERAJU DA JE OPET SIMPATISEM !! IMA LOPOVA I TAJKUNA ALI NIKAD NISU POMISLILI DA PRODAJU DRZAVU !! OVI ZLATKOVI I FAHRINI I LOPOVI I TAJKUNI A DRZAVOM TRGUJU KAO NA PIJACI !! FUJ,FUJ,FUJ,FUJ ....
Prodade nas SDP. 1 Hrvatski glas=10 Bosnjackih glasova. A o Sejdic-Finciju ni rijeci,isli u Brisel da se n.a.g.u.z.e Hrvatima.
Aferim Edine, lakrdija tragedije o presudi Sejdic - Finci i dijalogu i propoziciji promjene USTAVA na NIVOU CIJELE DRZAVE! eto sta je sve u pitanju glavno je Bosnjake SVESTI na nepostojeci narod BIH-e , lagumdzija, covic i dodik , trojka politicara-kriminalaca JEDINO djeluje za licni profit i u isto vrijeme nastavk unistenja drzave BIH-e, na podjeli njene drzavne imovine na entitete, privatizaciji drzavne imovine i prirodnih resursa sto CE NJIMA ICI DIREKTNO U DZEP, znaci da im je jos porebano preko ustavnih sudova i parlamnta FBIH-e i BIH-e OPLJACKATI sto je ostalo od drzave i dati joj kraj , takticki i planski ! O OVAKVIM JAKO VAZNIM ODLUKAMA trbaju javne tribine u Parlamentu, debate i odluke u nevladnim ozbiljnim i patriotskim - demokratskim BIH-e orijentisanim organizacijama, STO TOGA NEMA, vec SESTORKA ili SEDMORKA daje odluke u ime 4 000 000 gradjana! Apartheid i Juzne Afrike je blag ovome sto radi politicka elita mafijasa, izdajica i neprijatelja BIH!
SANU Memorandum II radi punom parom, CILJ je da se odnosi izmedju Hrvatske i RBIH-e zagorcavaju a za to vrijeme genocidna srbija barbara ce trljati svoje genocidne monstrum ruke , znajuci da vremenom koje istice BIH-a nece slati "REVIZIJU TUZBE" protiv agresije srbije barbara ! Znaju svi dobro ko je bio agresor RBIH-e i Bosnjaka, ko najvise a ko manje, DOGOVOR milosevic-tudjman znamo svi a ko prvo TAJ SRAMNI I CIRKUS PRAVDE " HASKI TRIBUNAL" ! Taj haski tribunal koji je hinjski i perfidno oslobodio srbiju ko glavnog krivca za agresiju i sve babrarije i genocide u RBIH-i nad Bosnjacima i Hrvatima, oslobadjajuci takodje GLAVNOG LOGISTICARA i ORGANIZATORA svih pogroma i gencoda Bosnjaka i Hrvata "momcila perisica", HASKI TRIBUNAL nije dao do danas NI JEDNU PRESUDU glavnim srbskim monstrumima ko sto su milosevic, seselj, karadzic, mladic, hadzic itd, STO ZNACI da je haski tribunal JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA Bosnjaka i PRAVDE! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE !
U Bosni zive bosanci razlicitih vjeroispovjesti i nacionalne manjine tzv. srbi i hrvati. To je jedino rjesenje bosanske golgote ili pripojenje vlasima ili sokcima i nestanak BiH. Bagra kao Lagumdzija i stakor Radoncic nisu vrijedni pomena a Tihic je vlah bio i ostao.
AKO BOSNJACI ZELE DA DAJU C*E*T*NICIMA PRAVO PRVE BRACNE NOCI, EVROPA NEMA NISTA PORTIV, NITI TO MOZE ZABRANITI!
Čuj ovog Fahra Evropski put. Nije to evropski vec indijanski put, nama su namijenili rezervate kao bijelim indijancima. I šta spominje Iran i njegov put. Pa bola to su rijetki muslimani koji imaju svoje dostojanstvo, svoju nacionalnu državu i nisu kolonija. I šta vehabije? Jesu li oni otišli u Srbiju i protjerali pola stanovništva, otisli u neki grad i pobili 8000 ljudi. Jesu li vehabije pravile logore po hercegovini? Šta klapate više bezveze. Sam još da nam stave žute trake sa mjesecom i zvijezdom ... tada bi valjali je li?
Pa moji bošnjaci zar je problem hrvatima dati pravo da izeberu svog predstavnika? Vi sigurno imate svog. Šta lažete i plašite narod dok punite gramzivo džepove već 20 godina!!!
FAHRO JE SRPSKI IGRAČ TO JE SAD SVIMA JASNO ,,, A ZLAJA SVE RADI ZA PARE
pa šta rade ovi iz SDP-a i SBB-a,,,koliko para su im dali Dodik i Čović ,,,sve što nisu dobili u ratu ovi levati iz SDP-a i SBB-a im sada daju FUJ FUJ FUJ IZDAJNICI
Zasto se cudite za Hrvate ljudi samo hoce svoje sto im je po Deytonu pripalo.Ko je nama kriv sto je od nasih 27 posto napravljen pasaluk kojim vladaju Izetbegovici,Cengici,Bicakcici,Sahinpasici,Budnje,Selimovici,Radoncici,Lagumdije ,Numici, a svi ostali su njihovi kmetovi imaju da rove po kontejnerima, a oni malo bolji mogu na manjerku kod tetke Zilhe i na kazan.Jadni moj Bosnjo....
tihi ispade fakat upravu a ovi sto proglasavaju svakog mutavim ispadose sami mutavi. selam alejk
I onaj naslov kad smo se svi radovali uspjehu bosne protiv grčke a fahro likuje natpisima o selimovićima samo nek se lose piše pogotovo o bošnjacima
Hrvata u BiH ima oko 10%, a u Federaciji oko 20%, nema tih elektora koji njima mogu pomoći!
Tu smijesnu novinu vise ne cita ni urednistvo Avaza. Stide se sami sebe sta pisu.
Županija Goražde daje po jednog Hrvata, sa oko 50 Hrvata u cijeloj županiji. Jedan delegat daje i zapadnohercegovačka. Jedan glas Hrvata iz Goražda vrijedi koliko glas 2000 Hrvata iz ZHŽ. Tako je danas. Tako bi Šarčević i svi drugi fašisti i rasisti da i ostane.
Može li mi neko objasniti šta onaj naslov u avazu znači: Evropski put a ne iranski otkud sad pa iranski put gdje to ludi fahro izvlači ideje ma Dodik bi se trebo pravo radovati kad ima takvog prijatelja