Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne riSe! U Sarajevo su dobrodošli svi dobronamjerni i normalni ljudi (raja), dok za papke poput tebe nema mjesta!
Ako si iz Sarajeva, onda treba da znaš historiju ovog grada (barem onu od 90-ih), tu ti se krije razlog, zašto je u Sarajevu 95% musl., a ostalih religija i ateista 5% - po tvom mišljenju (mada ja mislim, da su ateisti najbrojniji od svih ostalih) Isla.m nije nacija, isla.m je religija/vjera! PAPAK!
... \'\' tata me jednom vodio u Mostar...\'\' jel te to tata doveo i na sarajevo-x.com ??? divim da ti se svidja ovdje, i ako ne znas ko je sta i ko je ko, inace da ti se ne svidja ti bi vec nakon prvoga komentara napustio SARAJEVO-x.com, ali nisi cobane. Jos si tu ! ... \'\' jednoga dana kada odem za Zagreb da studiram ...\" Da ! U Zagrebu takve kao tebe jedva cekaju, jer takav primitivizam ni u snu ne mogu razviti pa eto, cekaju tebe da pokazes kako to ide. ... \" ja sam plave krvi ... \" u to ne sumnjam, ali samo pod uslovom da su ti arterije i vene od bakra, inace ta izjava od jednoga maloga izkompleksiranoga seljacica nema nikakvoga smisla. I OSIM TOGA ! cobane ! jesi ti j.e.b.. kad sta van svojega sela osim onih krava koje cuvas ???
02.01.2012. u 12:01 Nova godina = Silvestrovo . Muslimani imaju svoje blagdane.
Cuj ti plave krvi. Bas me nasmija. Vi ste obicni vlaji, stocari. Nigdje tu plave krvi jado. A oni koji su prelazili na Islam btw su vecinom bili bogatiji ljudi, plemici, da ne bi izgubili ono sto posjeduju. Bjeda nije imala sta da izgubi, pa su ostali ka ti. Dalje su prelazili na islam i djeca koja su odvodjena za jenicare, no ta djeca su morala biti inteligentna i fizicki i geneticki superiorna. Takvi su vladali i bili u vecim rangovima Otomanskog carstva. Nauci nesto. Genetski otpad nisu primali! Ti sad zakljuci, ako imas veci IQ od sobne temperature, u koju grupu ti spadas.
Ne vrijedjas ti nikog kad ga nazoves Turcinom, to su sasvim ok ljudi. A ni baliya nije nesto pogrdna rijec. To je poluvjernik. Svi na svijetu su skoro poluvjernici. Skoro niko nije skroz odan religiji, pa ni vasi fratri, if you know what I mean. Ti, on the other hand, si jedan od najgorih ljudi. Mislis da je tvoj Kamenistan nesto razvijen i bolji od Sarajeva, well guess again, posto NIJE Sarajevu ni do pete. Mislis da si iznad drugih a ustvari si obicno govno istopljeno na kamenjarskom suncu. Cak i tvoj narod bi da skine to govno sa cipele (u kamenistanu sa opanaka). Patetican si lik. Zao mi je ove EU, sto ce likovi poput tebe preploviti normalne zemlje. Cekaju te sa rasirenim rukama u EU (yeah right). Al eto, da i inteligencija iz Kamenistana vidi civilizacije malo, kad te vec strah da dodjes u Sarajevo. O da za kraj, yugo je poprilicno upravu! Nisi ti cro, vi iz Kamenistana ste pokatoliceni Srbi! Bokic!
hahahahahahahahah e radi ovih papaka ponosim se sto sam SARAJLIJA !!! djaba vam sve pljujete i mrzite a prvom prilikom ipak letiti u SARAJEVO ili raditi ili studirati ili SARAJLIJAMA cistiti ulice u KJKP Radu pogotovo se to odnosi na ove iz Smrdigrada :) pozz svima i sretna nova godina iz glavnog, najbogatijeg, najveceg, najljepseg i najmpcnijeg grada u BIH SARAJEVA !!!
Ko god dodje u Sarajevo, ostaje bez teksta...\" Ostaje bez novcanika,sata ,para i svega onoga sto padne pod duge prste \"gostoljubivih \" stanovnika G.U.Z.N.O.G C.R.I.J.E.V.A ! Jos mogu i batine popiti ako su obuceni bolje od \"domacina \" Nesto mislim koji pacenici moraju biti ti tkz.turisti kad nemaju nigdje bolje i pametnije cakati +Novu Godinu+ nego ti uciniti u ovo primitivnoj selendrusi sa 4 ulice ! Uzasno !
Sretnu Novu svim gradjanima Bosne i Hercegovine(osim ampaka,kobilica, realiste i slicnog naciosljama) jer trebace nam punoooo srece s obzirom kakvu vlast imamo.Dijaspori takodjer sve najbolje iako im je vec puno bolje nego nama.
SRETNA NOVA SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA DIJASPORI TAKODZE PUNO ZDRAVLJA I VESELJA .
POKAKIM SE JA NA TURISTICKU PONUDU TEHER ODNOSNO SARAJEVA
Dolazi li \"parangal\" iz Splita ili on više voli \"grobare\" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA
o doo adanooo,ima li neki seljoberski doček za naske Šošone u crnim kabriolet cipelama i bjelim čarapama i prepoznatljivom rumeno-seljačkom facom ADANOOO,živjeli primitivne sandžaklije-šošoni A D A N OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BICE I ROMA !
mujo i suljo otvorili loakl u sa... i ulazi turista ... na njemackom narucuje veceru i pice ... al ne kontaju mujo i suljo pokusava na engleskom ... al nista pokusava na italijanskom ... nista ... i ode -mujo jarane ... sad kad se bavimo turizmom trebali bi malo savladati neki strani jezik bilo bi nam korisno -koji ce nam qutarz ...pa jarane evo ovaj zna tri pa osta gladan!
Ko god dodje u Sarajevo, ostaje bez teksta...\" Bas! Ostaju bez teksta kada vide sta se uradilo sa onim hrabrim Olimpijskim gradom koji je prezivio opsadu i koji je bio mulit-kulti, a sada je jedna klasicna monoteisticka mahala!
Sam da nema sandzaklija u sarajevu bio bi to super grad