Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo država ti bi bio u vrh glave šef sale u nekom restoranu.
@tama33 ma jok dobar za kosibase
hajde uradi poligraf
Ovaj kuda je god prosao vise ni travka ne raste....
Da li mozete obezbijediti da Ivica Saric, doktor Jurisic i ostali nebosnjaci u SDA, prokomentarisu kako im je biti dio Bosnjackog jedinstva. Naravno da pomenute interesuju samo fotelje, nikakvo jedinstvo, ali eto, bilo bi interesantno cuti njihovo misljenje. Dali ste im savjetnicka mjesta, vjetovatno cete ih staviti na izborne liste. Sram i stid bilo svakog Bosnjaka koji glasa za te nebosnjake foteljase koji su kao fol dio Bosnjackog jedinstva. Vi mene kao Bosnjaka vrijedjate tim licemjerstvom.
Lopov Sigurno mafija
Mars paripe ! Tamam te poceo malo cijeniti kad sam procitao da imas udijela na ulov ove gusinjske psine , kad ono ....
Sloboda govora na djelu...klix briše moje komentare...jebo li vas Asim Sarajlić...
Ti nemaš nikakvog uticaja nigdje i ni za šta osim ako je da složiš koju stoticuu miljia Eura na račun. Ti i svi u cijeloj BiH ste najobičnije nule, neljudi, svi zajedno. Da ste umjeli napravili bi kakvu takvu državu a ne rasulo kakvo BiH ne pamti dakle SDA, SDS. HDZ, SBB SDP Dodikova stranka i o čemu mi pričamo. Tu ste samo radi vas i ovakva klima /bijeda i jad) vama i te kako odgovara, narod ni kriv ni dužan se glođe a vi hajrujete.
otovirš klix vidiš reklama besplatna sterilizacija i onda vidiš glave Asima i Bakira! #podržavam :)
Sarajlic ima samo utjecaja da uhljebi rođake,i sve iz svoje bliže i dalje familije ,on je magistrirao u toj oblasti .
Ovaj je nevin ko češka sobarica. Ništa on hud ne zna.
Velike glave u SDA a boga mi i u SBB mubere mi moje
haj nek si i ti dugo u vrhu necega!
Lazes cim zines i faca ti je lopovska ti i Campare.
BOJEVA GLAVA
Ajde malo se pravdajte.. Nazor nam namecu da je Radoncic uhapsen politicki.. A ono tamo vrsni mafijas.. Jos me trebaju uvjerit i da je Keljemendi neki fini efendija..
Joj Hamo vidi mu glave