Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
specijalci i policija nam je za 10 ali nam sudstvo i tužiteljstvo u kurcu
Ne znam za to i policija, u mom gradu skoro svaki policajac je debil koji gleda da izvuce petaka.
Jeste sapkar ali zato jedinica za podrsku ubi lomi, i treba da lomi, sto vise budu lomili manje ce padat na pamet bandi da radi kriminal.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sretno momci
Sarajevski SWAT. SS Divizija :)
Slabi su bili na takmičenju na Floridi
Samo da niko ne izvadi sto maraka,odmah smo izgubili!!
Mlada, izlazi stigli SWATovi... Sretno momci, pokazite im da nije sve u skupoj opremi i prenafuranosti
SRETNO MOMCI!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Mora da si neko govedo koje na svaki članak muuče!;-)
Ako naknadno ne pozovu Fazliju nema od medalje ništa...
Umjesto da se manekenišu na ovaj način, bolje bi im bilo da se prihvate posla i dokažu prvo na domaćem terenu. Svakodnevno se u Sarajevo krade 3 do 5 skupljih vozila a obija 15-20, koga to oni zaustaviše, uhapsiše ili izrešetaše na licu mjesta. Tapiju sigurnosti u gradu ovjeravaju građani a ne naštimane izjave rukovodilaca.
Ne mogu oni na svoju ruku, nazalost, ovdje nije "Divlji Zapad" pa da mogu stvari uzimati u svoje ruke... Ali da je bogdom, pocistili bi ove sve za par dana
Svi specijalci svijeta nisu jaci od ovog lika http://tinyurl.com/tucnjava
ovim slikama ste mi pokvarili iluziju da su svi specijalci HOT :D
ma nisu ni sve klix komentatorice hot
to ti ozbiljno? hmmmm... :P
GANIJA HALID KADAR SDA I ALIJE BUDNJE IDE U AMERIKU UZ SPECIJALCE ON NIJE SPREMAN DA HODA NE DA PREDSTAVLJA NEKOG SPECIJALCA:
Eh da smo ovo imali 1992 ....
E da je kakvog takmicenja za najuspjesnijeg kriminalca, pa da i mi osvojimo nesto...
Murija nam valja, osim ovih prasinara sto su se uvalili poslije rata u uniforme i naravno onih koji upadnu preko stele.. Imamo specijalce za 10!
Koji quratz ce nam ovi drotovi kada ih se ne upotrebljava za ono za sta bi trebali sluziti?! Moze li neko navesti JEDAN primjer da su oni imali priliku u praksi primijeniti nauceno?! Ovakve jedinice kostaju puno a puno se i ocekuje od njih. Konkretno - ovu jedinicu bi trebalo raspustiti jer osim sviranja qurtza u pauzama izmedju treninga ne sluze apsolutno NICEMU. Kada se opet neki drkadzija raspuca po gradu, cekat ce kao i uvijek da se preda u pratnji odvjetnika. Drugim rijecima//// ma mrsssh u 3 pizde materine drotovske beskorisne.
Ovdje je rijec o jedinici federalne uprave policije a mi komentiramo takvu jedinicu mup-a kantona sarajevo
smjesni su
dok ti ne zatrebaju
mislio sam da će ih predvoditi Kebo... ipak je on najbolji strijelac u FBiH :D