Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi plačaju radnju opčini a istu izdaju za 3 ×4puta veču kiriju šta sa njima hoče li oni uzeti i ove radnje što se ovim zakonom oslobode.
Ovo je odlicna vijest. Na ovom linku se mogu vidjeti duznici u starom gradu http://www.starigrad.ba/bs2/vijest.php?id=4466 Iznosi su ogromni, otvaraju se nekakve radnje za prodaju kisobrana itd. Ovime ce, ako se bude provodilo, ne samo generisati znacajni prihodi, nego ce i strogi centar grada oziviti jer ce neko sa zdravom poslovnom idejom moci iznajmiti prostor
Svaka opština u Sarajevu ima halal prostore s jedne strane i gdje kolju zakupce s druge strane.
Općine mogu iseliti ali neće..., znamo zašto neće :)))