Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sad nove proteste organizovati u znak podrske ovim ljudima. Ovo je izivljavanje nad narodom preko zakona!
Sta hoces da kazes bosnjak? Da je ovo poziv gradjanima od strane institucija da razlupamo ovu drzavu jer za mirne proteste isto odgovaramo kao i za socijalne nemire?
sve što gej Štucan organizuje znaj da ne valja,taj će i paradu ponosa da organizuje uskoro prica se jer to mu je inace zadatak od obavjestajnih sluzbi od toga zivi.Tip je inače totalno moderan,pogledaj ga samo tu na toj slici,danas su ovakvi paradirali kroz Budvu,identični!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako da shvatimo postupanje policijskih institucija!? Hajde da pokušamo rezonirati: 1. Građanin se odazove na protestno okupljanje, isto to okupljanje protekne u mirnoj demokratskoj atmosferi, nakon čega građanin bude osumnjičen za podstrekavanje i narušavanje javnog reda i mira, iako je okupljanje za cilj imalo za izdejstvovati Privremenu odluku do stupanja na snagu Zakona o JMBG. Posljedica cijele priče, građanin je kriv i snosi krivičnu odgovornost! 2.Sve gotovo isto kao naprijed, ali okupljanje se završi, lupanjem staklenih fasada, vandalizmom, oštećenjem privatne i javne svojine i opet za posljedicu ima, da je građanin opet kriv i opet snosi krivičnu odgovornost (ovaj put opravdano)! Je li nam to institucije poručuju, da ćemo imati isti tretman, kako u opciji 1., tako i u opciji 2.!?
...sa ovim su fino porucili narodu da je narod idiot sto MIRNO PROTESTVUJE ...jer ako ces vec biti kriv onda treba napraviti nekom i neku stetu...onda treba i njih opaliti gdje boli... JER UDBA JOS UVIJEK RADI NA OVIM PROSTORIMA...
Jednako postupaju kao tvoji SDA jarani/drugi nickovi bosanski.kongres, Agron i kahva. Metodama UDBE protiv građana, a sve u ime očuvanja države BiH. Dobro si to "rezonovo", svaki građanin je kriv čim uđe u bilo kakav sukob, makar to bio i mirni protest protiv vlasti. Čak u mnogo banalnijem slučaju od protesta pred parlamentom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
j3b0 vas SDA u chmar, kad ste tupaVi,ovaj nar0d bjedni,zatupljeni st0 zivi u B0sni,glasajte za SDA haha
pa *** majku nemozes vise na ulicu izac trazit svoja prava. sta nam rade u p....u materinu. Nasta smo spali
vidi ove nase obrazovane policije....nesto uperi prst,prijeti.....fuj.....
nevjerovatno,parlamentarci mogu da NERADE SVOJ POSAO ZA KOJI SU VEOMA DOBRO PLAČENI ,a kad sitna buranija protestuje trebaju još da odgovaraju zato što mirno protestuje.
Sve smo im to sami dozvolili ako ovako nastavimo nece nam dati ni disati
j3b33m im familiju usta, sad treba izac na ulice i kamenovat ih, *** im materina bjedna, djeca umiru, boluju, boli ih qrcina, bitno je da svaki mjesec legne par milja.. jadni narod!! gdje ovo zivimo?? treba kamenovat i unistit im sve, da nemaju gdje radit jer svakako nista ne rade govna,fuj
Gos Alickovic podnesi tuzbu protiv doticnih zbog ugrozavanja osnovnih ljudskih prava
Kontaktiracu vas privatno da vam organizujem advokata.
Kontaktiracu vas privatno da vam organizujem advokata.
KAKO GLUPA DRŽAVVAAAAAA FUJJJJJJJJJ,GADI MI SE STA SU URADILI OD NASE LIJEPE BIH ,DAO NAM BOG DA SVI ODEMO ODAVDE ...FUJJJJJJ
maksimalna podrška štukanu i ostalim prozvanim "organizatorima"!! mislim da je sad potrebno formirati dobar tim pravne pomoći i odbraniti demokratiju i slobodu mišljenja. informišite javnost kako može podržati. solidarno!!
Kome je stalo da isprovocira narod sa ovim ce definitivno uspjeti.
Svaka cast momcima, podrzavam potpuno. A oni u parlamentu neka dobro razmisle i upitaju se sta rade sa narodom i zasto trose nas novac, jos tuze narod koji im istinu u face istresaju. fuuuj supci jedni.
Politički šljam nastoji navući gnjev naroda. Ništa, dok nas se ne skupi 50.000 al' razjularenih i ne pomeljemo sve ispred sebe. Neka onda izađe i vojska. Vidite ljudi, problem je u nama, što nas izgleda nema dovoljno koji bi mijenjali stvari.
Ovo se smisljeno radi. Sad ce ovi dobiti kaznu, pa kasnije niko nece smijeti organizovat proteste. Sve lopovi planiraju unaprijed 10 godina.
sad nam treba 30-ak mevlida, i dobro ih rasporediti...
Al da idu do kraja
U Republici Srpskoj Milorad Dodik sve dozvolio, smiješ protestovati do mile volje, ili dok te policija ne otjera sa ulice? Hehehehehhehehehe, sve je to "isti par opanaka" i tamo i vamo..Heheheheheheeee.. Samo ne znam jesmo li mi "lijevi opanak" ili ste vi "desni" ili obratno? Uparila se dva opanka!
U Republici Srpskoj Milorad Dodik sve dozvolio, smiješ protestovati do mile volje, ili dok te policija ne otjera sa ulice? Hehehehehhehehehe, sve je to "isti par opanaka" i tamo i vamo..Heheheheheheeee..