Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inspektore hoćete li obilaziti servise, radionice, stovarišta, odlagališta sirovina gdje se lože stare gume, prerađeno ulje, izolacija sa kablova...
Da je to kako treba i vrelu vodu u sve radiatore dovesti svaku kuču stan. nema zagadženja.i da nije skupo. . Auta na regularno testiranja i gazova katalozatora kad se tehnički vrši
Grijna sezona?! Valjda sezona grijanja. Mater nepismenu....
polako . svi će se grijati na struju i vozati električna auta.u međuvremenu saditi zimzeleno drveće na svaki slobodan komad zemlje u sarajevu.nafte će nestati ,plina će nestati .ugalj će uzeti termoelektrane i bit će skuplje ga vaditi iz zemlje itd. samo struja je spas .što više hidrocentrala ,termoelektrana. solarnih elektrana ,vjetroparkova itd.
GRIJNA sezona !?!?!? upravo je prošla KUPNA sezona :) .......tj sezona kupanja a uskoro dolazi SKIJNA/SANJKNA sezona.... :)
U mnogo zemalja Evrope je zabranjeno korištenje bilo koje vrste uglja za zagrijavanje domacinstava.Da lopovi ne pokradoše sve iz budzeta jedan dio novca bi iz budzeta trebao biti usmjeren ka subvencioniranju gasa i na taj nacin stimulisati gradjane da koriste plin i ne zagadjuju zrak sa otrovnim ugljem.
Samo cekate dzabicu od drzave. Kolika ocekivanja imate od drzave vi bi i EU bankrotirali svojim zahtjevima. Zato lopovi i kradu jer svako hoce nesto besplatno. Ti hoces besplatno grijanja a budzetlije hoce novac bez rada - isti ste.
@BivsiTurcin3 ko li je ovdje spomenuo besplatno grijanje.Kao prvo u BiH je najskuplji plin u Evropi.Tri BiH dobavljaca jedan drugom preprodaju do krajnjeg kupca i na taj nacin mu enormno dizu cjenu u odnosu na realnu.Dio subvencioniranja cjene plina da bi bio jeftiniji i gradjanima prihvatljiviji vrši vlade mnogih drzava a u cilju zaštite zivotne okoline i na kraju taj dio novca koji bi se koristio za subvencioniranje je od gradjana kojeg su uplatili putem,ponovo navecih u Evropi,poreza a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha, ja sam domaćin, kupio ugalj u aprilu :D
Kakvu ba kontrolu, SARAJEVU NEMA SPASA. Pregrađeno je neboderima, nema prirodne ventialcije kanjonom Miljacke, a kao svoj doprinos Fahro najvaljuje izgradnju nebodera od 200 metara. Eno mu Gusinje pa nek ga tamo zida. ZAkonom zabraniti odmah ko u Londonu Bilo kakvu gradnju višu od 3 sprata ! U Londonu nakon velikog broja smrti og zagađenja zraka !