Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospoji Seki nije dovoljno fancy...
Natakarim ih oboje na hašim-agu...
Ma šta papanka zna...spomenik ima značenje i treba ttu da stoji. Al ona je direktorica ponaša se kao da je boga za muda uhvatila i sve može...FUJ kakav smo mi država.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Seka ce tu sebi napraviti parking mjesto xD
normalno i za svog muzica Bakira i njegovog Audija od 200 000
To da Bake lakše dođe do auta kad mu bude trebalo za pijacu, jer pretpostavljam da i automobil dijele.
Bolesna familija Izetbegovic pokazuje pravo lice diktatora....
ŠPEKULATIVNO NOVINARSTVO: "Špekuliše se da će biti napravljen manji park, te proširen izlaz iz bolnice, a da će spomenik možda biti premješten na drugu lokaciju u krugu bolnice. "
A, ne mogu ne odgovoriti pojedincima da sda nije odbranila grad ni zelene beretke. Odbranile su ga kabadahije, lopovi, saneri i obican narod. Izetbegovici su nas samo unazadili, pogotovo alija koji se usrao od amera i zaustavio prodor preko banjaluke do granice. Da je bogdo prije rikno ili prepustio funkciju nekom drugom danas bi bili cjelovita multi kulti (ali kako mi kazemo) Bosna i Hercegovina.
Za one koji ne znaju: Bolnica ce u naredne tri godine biti privatizirana od strane NN grupacije koja je ustvari Izetbegovic crew. Sve je vec namjesteno. Dali se iko pitao, dali je bilo jos podobni ljudi da nastave voditi bolnicu, naravno da da. Ona ptica gavran se takodje udruzuje sa baketom i ostalom rodbinom da preuzmu vojnu bolnicu, kojoj ce usput biti promjenjeno i ime. Sto se tice bicikla, njega ce uredno prebaciti zari u izlog.
Dragi moji sugradani zelim vam reci da biciklo koje se uklanja ima i svoju bitnu pozadinu . Naime tokom agresije na BIH na tom biciklu je moj brat koji je tada imao 23 godine na TOM ISTOM BICIKLU koje se danas uklanja dosao ranjen od strane agresora u tadasnju Vojnu bolnicu , gdje mu je pruzena ljekarska pomoc i nakon kojeg ima posljedice od ranjavanja . Biciklo je tada ostalo ispred i u tim trenutcima je bi bitan zivot mog brata . Hvala Bogu ostao je zivi zdrav Obratila sam se sadasnjoj direktorici pismenim putem sa molbom da nam dozvoli da napisemo plocu sa obiljezjem i imenom i prezimenom borca koji je tada branio svoj grad , ali odgovor nisam nikad dobila . Svaako cu sutra ponovo da se obratim direktorici bolnice Nakas i da pitam sta ce da urade sa biciklom i da li ce zbilja da uklone taj simbol odbrane naseg grada i da li ce konacno dozvoliti da stavimo obiljezje !
Ako priložiš člansku kartu SDA možda ti i odgovori na pismo. Ali da znaš, ni to ti nije garant da će i učiniti to što se traži.
Ni jedna od tih, već ona sa lijepom Bakirovom blaženo-nasmijanom facom...
Gospoja Izetbegović i ne može znati šta je bicikl predstavljao Sarajlijama, odnosno onim sretnicima koji su ga posjedovali u ratu i na njega vezali po desetak kanistera na zavist onih ostalih kojima je maksimum bio dva na lijevo i dva na desno rame jer je dotična u to vrijeme držala prvu liniju u Ilici i hrabro branila Šabićev krojački salon u Zagrebu...
Kako li će ekselenckja Seka riješiti redovnu sezonsku najezdu rusa? Možda će joj goditi među nogama..........
Neko mi je ukrao biciklo, jer ga nisam vezao sa lancem.
Mozda hoce Talirevicu /Moja klinika/ inace ljubavniku vrle direktorice, da postavi spomenik ...
žali bože benzina za dizalicu i zastoja u saobraćaju.
Sad će Zara da se izgradi
Treba Bakiru biciklo razumite nema covjek čime da ide na posao
Mozda ce staviti Alijinu bistu
Njena ekselencija je imala viziju! Biciklo će uknjižiti na Bakira, beton će u temelje za novu vilu, a ovdje bi mogao mali šoping centar?
Uklonite sve što posjeća na rat i stradanje, samo nezaboravite nemožete ukloniti naš ponos i istinu iz naših srca bando profiterska.