Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oplijevio je frajko ko luk
U nasim dvoristima su njihove granate, u njihovim dvoristima nase kosti
82 mm
Zaključak će opet biti da smo se grudvali minobacačkim granatama, onako rekreativni, s gola na gol
Buraz sada jedna hladna piva i slavi današnji dan ko novi rođendanDa si je tom krampon opalio po upaljači sutra Dženaza.
Da nije ovih došla što vole kada kupe stan prvu zelenu povšinu iskolčat pregradit zasadit nesto onda se ponašati kao vlasnik ne bi se ova granata nikada ni otkrila.
A komsinica dosla da i ona vidi sta je to "Hajrudin" nasao... "Hajro bolan, de se malo ukloni da i ja vidim granaaatu". "Ja vidi ti to, cime su oni nas gadjali mooooj Hajro, jos se nije sve naslo... Eh eto ti ti..."
Sad ce se Benjamina oglasit kako ona nije kriva
Neko napisa da uhljebi ne rade praznikom. Posebno sretan Dan nezavisnosti svim građanima BIH , državnim službama koje su danas na dužnosti. Vatrogasci, Policija,Hitna pomoć, Civilna zaštita,Bolnice , BIHAMK, Domovi zdravlja izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.
Zasto nema EMELE danas?
cuj granata u skolskom dvoristu?sami sebe gadjali,ko na Markalama,dosadno nam bilo 92-95,nismo znali sta cemo od dosade...pa se malo granatama gadjali.
Ko je bacio pred ulaz zgrade? Sram ga i stid bilo!
Završiće u Ukrajini ili IzraHellu.
Iz pretisa kažu da nije njihova
122mm garant s Vraca ili Trebevica ispaljena ako je u Hrasnom nadjena..boce toga koliko hocete..sreca ne pucaju same od sebe..
Cuj 122 mm?!Imamo ovde i Hamza Zuju 2,eksperta za granate.Minobacacka 82 mm,jer 122mm je haubica bez repa.Hvala na paznji!
Ovaj zna i odakle je ispaljena.