Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnim državama, ovakve vrste radova se izvode noću ili kada nije saobraćajna špica. Nažalost, mi nismo normalna zemlja, tako da svako može da radi šta god hoće kada god hoće i da nikome ne odgovara za to. A čekale su nas zlatne kašike...
Tacno tako Armee. Dan ili noc, zima ili ljeto, nebitno, mi bismo nasli neki razlog za kukanje u svakom slucaju. Sto se mene tice, tacno me boli dupe sto ima saobracajnog kolapsa, samo neka se gradi :-)
@Minna, boli tebe dupe za saobraćajni kolaps? Šta misliš kako je nekome ko ima potrebu za hitnom pomoći, a hitna ne može da se probije zbog kolapsa?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...pa kad metropola ima jednu aveniju...
...jbg, đe to "kod mene"? :))
...neam ti pojma, jarane...ja sam ti "zapadni sarajlija" :) ...pamtim kad se radila druga traka "avenije" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (54)
a sta je sa gras-om, centrotrans-om? zar mora autom sa ilidze do centra grada??? a svi znaju da se gradi.., a gradjanka sto kaze da joj je uzelo 2 sata mogla je sa tramvajem ili pjehe
Pa Nikšić ibrao stručnjake; sve moj do moga! Ja, i po neki brat!
Nisam vidio u predmetima na građevini nešto što se zove ORGANIZACIJA I VOĐENJE GRAILIŠTA"
najsmjesnije je sto tu nema 10 aktivnih radnika trenutno......SPRDANCIJA
Tacno . Kao na skenderija mostu , 5 radnika.
Lijepi tramvaj :)
al ovo je za svaku kaznu i osudu i to na smrt da se streljaju svi koji su naredili ovo i nisu nasli adekvatnu alternativu znaci streljanje javno i cao da mi je brattt
Ajde ba, samo nek ne puca.
....a ja biciklom......
Sreća pa nemam auto.
umjesto da rade navece. tako svabo radi na tim gradskim petljama.
Mozda septembra 2015 god. U normalnim zemljama se radi navečer kao i čišćenje smeća..na Stupu rade do 15:00h i to je to..
Zbog guzve na Stupu, vlada kantona ce uzeti jos jedan kredit od 50 miliona eura kako bi sa jos 4 radnika, dvoje civare I 3 lopate ubrzala radove na spornoj lokaciji! :)
Jbte,sve rođene sarajlije a znaju samo tri glavne ulice u gradu,ja otišao na Ilidžu,obavio šta sam trebao i vratio se na vrijeme,malo se provozao okolo,ali izbjegla se gužva.
Prijedlog svima koji iz centra moraju na Ilidžu: Idite na novu obilaznicu, preko Vogošće, pa se vratite na Ilidžu, preko Vlakova i stare magistrale. Za pola sata ste na Ilidži!
Sto mi ide na Zivce ovaj Narod dole, pa sta se bunite ? Od 92 do danas nema reda, svako radi sta hoce, nema reda ni Zakona. Korupcija na svakoj strani, Hvala Bogu dragom da sam dosao 97 u Njemacku , zavrsio Fakultet, naucio Jezik i poceo radit ovdje. Ovdje je sve sredjeno, sve na svom Mjestu, kod Svabe nema Zajebancije. Autoput rade u brzini svjetlosti. Bosna je propala totalno, treba jedan Elektroshock ovoj Drzavi da dodje sebi. Sve Nacionaliste u Zatvore strpat, dovesti Reda i jednog Predsjednika, Zakone utemeljit vrlo jako. Jedina pozitivna stvar je Fudbal i Reprezentacija BiH, sto Svijetom pozitivno odjekuke, sve ostalo za Kantu.
Pa bunimo se upravo zato što je sve neuređeno, ne znam što se ti buniš što se mi bunimo, od tamo iz uređene države :P :)?