Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvalili put i tek se sjetili sta treba,bruka.........
Ma neka, ostavite ovako, baš paše u regiju. Fale samo još bikovi što vuku prikolice... Saso mange... Idemo ciganiiii...
Nova stranica Klixa je katastrofa, je li je Logosoft radio?
ViK moli gradjane da prestanu zalijevati base i prati automobile jer zbog toga su i dalje na snazi redukcije vode. ViK se ujedno zahvaljuje na kontigentu vode koju su obecali Addis Ababa, Alep, Bassra...i mnogi drugi africki gradovi.
@ejex ni kod mene vode isto toliko ...
zamolio bih radnike da ne bacaju sarafe na makadam. hvala vam za probusenu gumu.
KJKP Vodovod i kanalizacija (uz neriješene imovinsko pravne odnose) je glavni uzročnik prolongiranja svih radova na rekonstrukciji saobraćajnica u Kantonu Sarajevo. Glavni razlog redokucije vode u KS nije nedostatak vode, već neizmireni dugovi i neplaćanje računa prema JP Elektroprivreda. Zbog velikih dugova prema istim, KJKP "ViK" ne može plaćati struju za veliki broj pumpi koje pumpaju vodu do krajnjih potrošača. Ali zato su im plate velike, redovne, topli obrok 20 KM, visoki regresi i sl.
SDA DEMOKRATIJA.....
Uvijek se sve pocinje u novembru i ceka "ljepse" dane.. dane pred izbore...