Negativa(c) dana
0
Sarajevo, grad opasnih fasada
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta! Semiha, ostavka!
SEMIHA OSTAVKA!!!
-Samo kukate radite nesto ,ili mi da dodjemo da vam to sredimo,.
Josipe COME BACK
@Ja, jok u zatvor nego ih u tvornicu za kriminalce pa nek rade po dvije smjene u cugu sa onim kuglama zeljeznim na nogama , zasto da zive u zatvoru od mojih para mislim poreza dizajuci tegove i televizijom na daljinski ??!?
Sta vam je ba, jeste li vi normalni. Sad fol vlada kriva za ledenice. Vala se i ne sjecam kad je to fasada zadnji put negdje pala nekome na glavu ili to moram novinske clanke cesce citati. Stalno se zalite na 100 stvari. Time gubite iz vida ono najvaznije. Prvo jedan veliki zatvor za kriminalce pa onda ostalo.
Sarajevo, grad opasnih FASHISTA i REKETAŠA, koji još tvrde da su socijlademokrati, lako je za fasade!
Ja mislio da zivim u najsigurnijem gradu u regionu :( evo pogledajte http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110202097#
briga vlasti sto se fasade i ledenice obrusavaju ...sto ne mozes proci ferhadijom...bitno je da se finansiraju projekti gdje se lakse pokradu pare...sitne su to stvari...ne moze se puno ukrasti