Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htjeo da ustedi 2KM za parking, a sada ima stetu od 1000KM.
I da je parkirao na bilo kojem parkingu gdje se plaća na tiketu piše na dnu za nastalu štetu nismo odgovorni. Ne možeš od nikog naplatiti ako ti bude štete na autu nema veze što si platio parking 1 sat 3 KM.
Odakle ti pravo da nekome zaklonis pogled kroz prozor ili u isti okrenes auspuh. Dodji meni pod prozor pa parkiraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ce automobil na trotoaru
zrtvovao se da spasi prolaznike. sljedece fasade za renoviranje mora biti obala.
U uredjenoj zemlji se tako ne parkira al nama je bitnije da je neuredjena izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Benjamina rjesavaj ovo
Kod nas samo znaju vrištati od straha
Gledaj sta znaci biti debil… parkiro covjek u garazu.
Nije platio vitre
JA NEVIDIM OVDJE ZASTO KRIVIT TOGA STO SE PARKIRO NA TROTOAR.DA SE KAZNJAVA PO ZAKONU NEBI SIGURNO TU PARKIRO.NEGO NEMA PRAVDE PRAVOSUDZA DRZAVE I NORMALNO DA RADI KO STA HOCE.AKO BUDETE NEKAD DOLAZILI U BEC PARKIRAJTE NA TROTOARU NA AUTOBISKOM STAJALISTU PARKIRAJ DA NEMOZE PROC TRAMVAJ PA CETE VIDIT KAKO CETE ZAVRSITI I DALI CETE IKAD VISE PARKIRATI NA TAKVIM MJESTIMA.PRVO DRZAVU UREDIT PRAVDU PRAVOSUDZE ZAKONE I BRZO SE RIJESI OVAJ PROBLEM KOD NAS NISTA OD OVOGA NEMA.
E jes ga ljudina i parkirao gdje treba
Sta ce automobil na trotoaru
Sta radi sa autom na trotoaru...Fasada radi sto policija nece
sta ce trotoar ispod auta.
Treba kazniti stanare! Pa onda idiota koji parkira na trotoaru. Stanovi im vrijede malo bogatstvo a neće da odvoje po par hiljada KM da obnove fasadu što im i zakon nalaže.
Boze dragi gdje je parkirao.... pa ja bi mu jos i kaznu napisao da sam policajac
Bez obzira što je auto u pitanju. I da je prolaznika spičilo u glavu, nema ko odgovarati. Sarajevostan, OKI, Hetig i drugi upravitelji se hladno ogradili postavljanjem ploča na kojima piše ''OPASNOST fasada se obrušava'' i to je kod policije mjerodavno. Tako mi bar reče policajac prošle godine prilikom zgoditka u glavu njegovog kolege od strane komada fasadnog šuta sa zgrade na Marijin Dvoru.
100% korisnik stana namjerno urusio fasadu kako grad uzeo u prioriter uredjenje fasade. Nasa posla
Kad ga je tako parkirao, neka ga i pogodi. Svim papcima koji blokiraju prolaz invalidima
svake godine ista priča. jadna nam majka kad zapada i zahladi pa po centru pocnu s krovova padati ledenice i bombe smrznutog snijega. misle da je dovoljno napisati "oprez obrušava se fasada". prepušteni smo sami sebi ljudi, država - da ne kažem šta...