Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto nisu izbori svako 6 mjeseci
hah,.znas da im treba samo toliko da oforme vladu.
Koldzo, hocel biti ista onakva ko ona podzemna na grbavici sto si je obecao prije 4 godine?
jel iko MUJI javio da se radi o Sarajevu, općina Novo Sarajevo, projekat : podzemene garaže
Konakovic ,,preuzima" upravljanje garazama sad kad je poklopio i Turisticku zajednicu .KK Bosna je bila samo poligon za pripremu .Od zuluma i krađe ovog kriminalca Kanton Sarajevo nece se NIKADA više oporaviti !
glumci
super stvar - a negativne komentare ne razumijem. u cemu je sad problem?
A što pod zemlju? Jel nam to tjesno na zemlji ili novi način kako da izvučete dinar iz đepa?
Pitanje za Koldžu! Kako je prilaz sa ulice do dječijeg obdaništa u blizini doma Boško Buha na Grbavici odjednom postao džamijsko dvorište a opština napravila (potpuno bespotrebno) novi prilaz uz sami dom? Kod izgradnje su tvrdili da rade proširenje parkinga a na kraju se ispostavilo da rade prilaz jer su najvjerovatnije zanli da će stari konfiskovati džamija.
Opet će Koldžo da slaže!Biće kao sa kontejneima za odpad koje je obečao na padinskim dijeloima grada. A da se nepiča o 1500 ( 900) metara obilaznice, pa kružnim tokovima " AS " i sve redom i sa brda i dola. Popstaio je klupe za sjedenje i gdje treba i gdje netreba, a kontejnera nikako. A, o ambulanti, mjesnoj zajednii, obdaništu na Hrasnom Brdu ul Varaždinska ni traga. Rasvjeta crkla. Opet se radi samo oko Miljacke, a obećanja" brđanima" su samo luda radovanja! Podzidovi padaju na Hrasnom Brdu!
država poznata po javnim garažama i malinama
kome su legle pare na žiro račun?
Svako malo se moze procitati: Sarajevo dobija ovo, Sarajevo dobija ono... Dzaba se borimo za Bosnu i Hercegovinu, trebamo svi preseliti u Sarajevo i mirna Bosna :)
Ko je izvođač radova?
Hitno postupi po naredbi...