Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHMETOVIC cuveni zahodnik -pardon zavodnik maloljetnica. Narod zna !
Zar si ti jos tu?? Zar nisi smijenjen?
e... li vas lijeni milioner. Treba vas poh. apsiti kad podrzavate prevarante zarad placenog clanka. Proguglajte malo ko je lopuza Sanjin Frlan, on i njegovi smjesni milioni...eb em li vas gladne.
Pa zar je ovaj idiJot ministar jos uvijek??????????
Evo Sadika,ponosa naše drage SDA!Dolazi mu veliki prijatelj i brat Ivica sa kojim se Sadik voli igrati pokvarenih helikoptera a danas će Sadik zamoliti Ivicu da nabave jedan i našem proslavljenom bokserskom šampionu u ĐŠŽ verziji,Mensuru Peljti.Da je nama samo da se naša draga SDA vrati na vlast da završimo pretvaranje Sarajeva u selendru i nastavimo stoci derati kožu s leđa,oni su na to naučili a mi to najbolje radimo.