Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je rekoše i ode svak\' na svoju stranu.
Pipo je naravno neodgojeni balavac. A to što nama treba je da bude vladavina prava. Ovo što oni pričaju je propaganda kako bi se narodi homogenizirali i sve ostalo isto kao i prije. Problem je što \"nacionalisti\" u ovoj državi imaju medije, novac i mogu ljudima proturati takove stavove. Ovdje su svi narodi podjednako ugroženi politikama koje traju već 20 god.
De jedan Hrvat da kaze sta mu se to uskracuje,cega se boji,zasto mu treba jos nesto kad imaju sve?sta je to sto vi mislite da treba u Bosni da bi vama bilo bolje???
Rvate sve satrat a Rvatice za sluškinje da rade i kopaju.
Stranke s nacionalnim predznakom ne mogu zaštititi interese ni jednog naroda, zapravo oni i ugrožavaju naše interese jer nas vještački dijele. Sve ove stranke s hrvatskim predznakom su i nastale iz HDZ zbog nesuglasica oko pozicija. Samo prave multietničke stranke koje zastupaju jednakost i naroda i građana mogu donijeti promjene na bolje.
Poserem se svim hrvatima u usta !!! Zivjela BiH i bosanci i hercegovci !
Po nacionalnosti sam Hrvat ( mada ja sebe smatram Bosancem ali eto to ne postoji nazalost ) i nikad ne bih glasao za HDZ niti bilo koju nacionalnu stranku sa te strane, ili SDA, ili SDS i slicne... Pa ti ljudi se ne bore za interese naroda nego za interese svojih dzepova, kada cete vise jednom to shvatiti.
ovaj zdravko je ubačen četalj, da sije smutnju.
da ih takvi ko ti pljackaju
@zdravko koji si ti tokmak.
Ajte ere u rvacku cekaju vas rasirenih ruku,ionako dole u kamenu nema vise hljeba i rijesen problem...
Mislio si da su Muje najgluplji, je li? E upravo zbog takvog vašeg odnosa prema muslimanima (najbrojniji narod u BiH) vi doživljavate to što doživljavate. Umjesto da se ugledate na nas (jedinstvena BiH) i da nam pomognete - vi se ugledate na Srbe (zločince i koljače) i pomažete njima. Zato vam i jeste tako kako jeste...
3. kašika kaže piši propalo.
i bez Sejde malog Sabininog....
e moj Zvone. znas vrlo dobro da nema razjedinjenijeg naroda od hrvata u Bih. doveli smo sebe u situaciju da nam dusmani po svom cefu biraju clana predsjednistva. zasto? samo zato sto se cefnulo nekim maymuunima da sebi prave nove stranke kraj postojecih. po meni ljubic i Lijanovic su nacinili najvecu stetu za svoj narod. mislio sam uvjek da su Muje najgluplji al vidim da ni mi Hrvati ne kaskamo puno za njima.