Mentalna gimnastika
0
Sami sebi najveći neprijatelji
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ualjkkhrrr, u stvari kako napisati da povraćam. Ne mogu vise ni da vam psujem, samo bi vas izbrisao iz vremena i prostora, tebi i slicnima nebi dao da budete ni sa chifutima jer su i oni bolji.
oserem ti se na crvenu maramu i kapicu. Glupane jedan ti znas sta i kako se radilo prije. Prije si krv pisao da bi nesto zaradio, a sada je malo se radi dobro se zivi. Umrite svi koi patite.
Boris nisi u pravu da se u vrijeme bratstva i jedinstva ovdje malo radilo, pogledaj malo koliko je stanova u Sa. i cesta u BiH izgradjeno u to vrijeme. Bila je i neka olimpijada. Nisam nikakav komunista ali sta jest jest. Ako se tog perioda ni ne sjecas bolje obradi nesto drugo. Ne pristajem ni da smo svi u BiH tako losi i zluradi ko sto pises, to je generalna pojava da manje uspjesnim smetaju vise uspjesni, jer ih podsjecaju na ono sto oni nisu mogli. Nije to izmisljeno u BiH.
Tko je ova osoba? Foto: Studio Lisac Bla bla bla kenj kenj... Bosnjaci da mi fino napravimo Hrvatski entitet i prestanemo sa preglasavanjem, pa cemo onda filozofirati do mile volje.. Do tada itekako zelimo da vam crkne krava, pa makar sve pocrkale - mi nemamo sta izgubiti - samo mozemo dobiti !!!