Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na komentaru "klix me banovao". Ja sam iz Bosanskog Šamca i zamolio bih ovim putem redakciju klix.ba da u svojim izvjestajima iz Bosanskog Šamca koriste pravo ime ovoga grada. Nemojte molim vas nasjedati na Dodikovu politiku i politiku manjeg entiteta, gdje se svim gradovima sa prefiksom "Bosanski", taj prefiks negira. A ova vijest o oružju me uopste ne iznenadjuje.
" Ja I baba Djuka ne trebamo nikakvu pomoc ni spasavanje, samo ste mi moglu ovu vrecu mina dje na suvo stavit,yebi ga ako se skvase mores jin yebat"
"da je u Šamcu grupa građana predala devet bombi i određenu količinu municije." "već onim koje su građani, stanovnici Šamca, držali u svojim domovima." A gdje je ono što nisu predali? Svi mi dobro znamo da svaka srpska kuća ima arsenal oružja, a opet se svi prave ludi...
Internacionalče, prosvijetli nas da i da pohvalimo ove ljude što su predali devet bombi ili da ih osudimo i kunemo što nisu predali i preostale??? Hvala!
Treba sve mine pokupiti iz BiH, Hrvatske i Kosova i dati Djedu Mrazu da im ih pobaca za Božić po Srbiji