Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala nana kod doktora a nije imala knjižice i posudi od jetrve Ševale. Pita je doktor - " Šta ti je Ševala?? ", kaže nana: jetrva.
Nije trebalo Bakir da uopce pokrece apelaciju za dan RS-a. Ovako je na vidjelo izasla nemoc Bosnjaka da bilo sta urade na zaustavljanju rusenja BIH. Samo kukanje i pozivanje OHR-a.
Nije trebo kredit mmf-a dizat',to je srz svega,sve ostalo je sviranje qurcu
Salkicu, konjino, radis li ti ista drugo osim sto nas dezavuises oko referenduma. Imaju institucije koje se bave tim problemom. Ti kao branis bosnjacke interese.
Referendum je Dudku kako nas narod kaze borba izmedzu zivota i smrti.On nejma vise sta da ponudi i ovo mu je kocka na sve ili nista i da onih 50-milijuna sto ce mu sad leci kredita prije vakta spiska sa jaranima prije nego se krcma i krcmar zatvore
Kmeeeeeeeed. Pizdurine jedne balijske, kmecite sise jedne, samo to i znate od 91.
Ja neznam jeli ovo mebe prenosi ili ovaj Salkic nezna odlzke ustavnog suda ustavotvorne komisije za zalbe koji su donijeli svoje odluke i treba sacekati koliko i kako ce se ispostovati.
Od poziva na mobilizaciju islamističke vojske i prijetnjama ratom spadoste samo na kmečanje incku ....
naravno da se obracamo incku jer on ima nadleznosti do to rijesi mirnim putem. incko i ustavni sud i tuzilastvo. zadnja opcija je obracun naroda
@filozof1 pa kmečite i dalje incku ko vam brani ?? valjda bi bilo logično da se sjedne za sto pa ljudski dogovori a ne ovako ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi se da je u rs niko ne radi samo plate marku da imaju internet i stalno vise na klixu..
sta imas ti glupane pa pozivas ustavni sud da presudi ovako ili onako, ne rade oni valjda po necijem nalogu?! :) zato nam i jeste ovako, jer balije koriste sudove, tuzilastvo u politicke svrhe. zato ce se i raspasti ovaj protektorat
kakav mamut
treba vama zabraniti da kradete...
Salkicu treba narediti da drzi usta zatvorena :):):):)
Visoki Predstavnik ne radi svoj posao. Ako ne obavljas posao za koji si veoma dobro placen onda je vrijeme da dojde neko drugi koji je sposoban da obavlja tu funciju. On svojim neradom dovodi do ove situacije. Umjesto da radi na normalizovanju stanja u drzavi on samo nijemo posmatra situaciju u njoj. Da je radio svoj posao sve ove godine ne bi doslo do ovoga.
volio bi da se odrzi da vidim sta ce iz tog cirkusa izac
jesu li izabrani zvaničnici došli službenim vozilima ili o svom trošku?
Na trosak RS a da pljuje po istoj
To Slikicu ćelava fukso hi hi