Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj moj Ramize, vidi ti glave. Ko ce tebe uzet' za ozbiljno havere moj.
kakav si ti covjek salkicu kad ti fasizam nije normalna stvar
Srpski, crnogorski, hrvatski i bošnjačko-bosanski jezici ne postoje. Postoji jedan jezik, kojim govore Hrvati, Dalmatinci, Šumadinci, Srbi, Bošnjaci, Bosanci, Jugosloveni, Crnogorci, Bokelji, Krajišnici, Sandžaklije, Vojvođani itd, ne zamjerite ako nisam naveo vašu regiju i selo. Taj jezik ima više dijalekata, piše se na dva pisma, i može se zvati samo jednim imenom, koje vjerovatno treba da bude ''maternji'' jer je nepraktično kombinovati nazive svih naroda, plemena, pokrajina i autonomnih pokrajina, gradova i sela na ovom prostoru. Lingvistika je dala jasan sud o ovom fenomenu, a više vjerujem nauci nego nekog zadriglom seljaku koji ili živi ili profitira na mržnji i daljem cijepanju. Srbocrnogorci, Hrvati i Bošnjaci pričaju istim jezikom. Nema potrebe podilaziti ograničenoj bagri koja u svom bezumlju ide u krajnost da će ovdje za 50 godina biti jedno 15 ''nezavisnih'' regija/država koje će da mrze jedna drugu. Ionako je većina njih makar funkcionalno nepismeno.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Stjepan_II_Kotromanić#/media/File:Text_of_a_charter_of_Stephen_II,_Ban_of_Bosnia.png
Nitko im ne brani da se skoluju u pederaciji hahah
Ma jok, otkud diskriminacija u REPUBLICI SRPSKOJ...svakako je bosnjacki narod na politickoj I ekonomskoj marginali zahvaljujuci "sposobinm" predstavnicima podjeljenim u 101 bosnjackoj stranci
vole oni na djeci da pokazuju kolko su hrabri a ta djeca ce porasti
Kao sto sam vec spomenula, ako nece milom, postoji sud za ljudska prava u Strassburgu. Roditelji ne gubite vrijeme, vec samo naprijed u podizanju tuzbe protiv RS-a. Tako se to rjesava, od price i navlacenja nema nista. I da... ne zaboraviti traziti i odstetu.
http://goo.gl/j7IrQb
Pa sta ti tokmače radis po tom pitanj??? .... u potpisu Bosnjakinja.
Sta vi gospodjo Bosnjakinja radite po tom pitanju???.... U potpisu izbjeglica Musliman.
Koji debil,aj sto nije ljepotan,ali zar je morao biti i glupson?Koja patetika,o kakvoj diskriminaciji ovaj debil prica,lijepo vam je ponudjen jezik bosnjackog naroda,za nas to samo moze biti bosnjacki jezik,a nikako bosanski,jer takav ne postoji.Uostalom u federaciji ga zovite kako zelite,nama ne smeta.Vi ste jedini narod koji odbija da zove jezik po svome imenu,vi ste jedini narod koji odbija da ima svoju nacionalnu drzavu vec zeli nazor drzavu sa srbima i hrvatima.Definitivno da je Frojd ziv,imao bi zanimljiva istrazivanja na temu vas.
EXER Yebboti sam sebi I ocu mater.
Znas li ti kako izledaju kolibri,e pa care tvoj mozak je odprilike toliko tezak,kao u kolibra.Osjecas li ponekad da ti je glava lagana,da ti se usi zapuse,e pa promaja kroz lobanju kada dune,tako mora.Kakvi sve glupsoni imaju pristup netu,strasno,ubice nas ova industijalizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
da u RS pošalju kakve pametnije, sposobnije, simpatičnije predstavnike Bošnjačkog naroda, možda bi sve bilo puno bolje
I slazem se i ne slazem.Bas je on simpa,hahaha,prvi utisak je,ja lijepa naroda,hahahah,a kad progovori,tek scene nastaju.Slicno je i kod nas,samo je Mile delija. :)))))))
https://www.youtube.com/watch?v=5c-DEeKwZhs Meni je ovaj najbolji hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
u FBiH srpski jezik proglasiti srbijanskim i riješen problem.
iz dvice u keca :) http://www.nationalgeographic.rs/vesti/4024-zasto-je-srpski-jezik-nesto-drugo.html