Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ko te je.be Ramize... djeca su izgubila godinu zbog svojih roditelja...kojima je bilo vaznije da igraju za politicare kolo nego da rade oko svoje djece! dok djeca politicara uredno hodaju po oxfordima hardwardima tvoja djeca su vec sa tom godinom ubetonirana da ce biti obicne fuk.are i topovsko meso djeci ovih politicara vi da ste pravi roditelji na kraju krajeva...bi spakovali svoje kofere i odveli djecu u bolji svijet da bi nastavili skolovanje onako kako im dolikuje... al jok vi preko djece i njihove buducnosti htjeli isposlovati nesto za svoju jadnu sadasnjost... pateticno...i samo pokazuje zasto je bošnjak uporno glup...on je glupo zaista jer je tako uporan u svojoj gluposti!
.....NEKA STE VI UZELI DJECU ZA PRIMJER ZA SVA VAŠA QURČENJA I PREPUICAVANJA...PA RAZMIŠLJA LI IKO OD VAS KADA DOĐE VRIJEME ,A USKORO DOLAZI ,KADA SE VI BUDETE POKOPAVALI HOĆE LI VAM TA DJECA DOĆI NA ĐENAZU ILI SAHRANU ILI KADA SE I UKOPATE DA LI ĆE VAŠA DJECA DOLAZITI NA VAŠA GROB ILI MEZAR I PROUČITI NEŠTO ILI MINUTA ŠUTNJE ILI ĆE PROĆI PORED VAS KAO DA NISTE NI POSTOJALI A NA UPIT NA VAS NIKO SE NEĆE NI SJEĆATI NEGO SAM POMEN NA VAS ĆE BITI IGNORISAN...ZAPAMTITE TO ŠTO RADITE SADA DJECI SE VRAĆA VAMA UBRZO JER ŽENJEŠ KAKO SI POSIJAO...SVE ĆE VAM SE VRATITI A VI SVOJU DJECU I DALJE TAKO BAŠTINITE...
Mosnjaci nista ne brinite , za satore i gredre pobrinut ce se Bakir :))) Mosnjaci VIC " NAROD " :) ) )
FARBAL TVOJA MAMA JAJA?? :-)
da su djecu pitali ,vjerovatno bi rekli da im je bilo super.:)) na kraju krajeva bolje se i igrati nego trpati u sebe masu gluposti koje saljivo zovu osnovno obrazovanje .
izgubit ce i narednu......koga briga...ako hoce nek idu ako nece nek cuvaju krave
...ne pitaju se djeca... al ocigledno roditelji hoce da im i djeca cuvaju krave...e pa svima na izbor... svaki roditelj je svoje djece krojac!
Je li Muslimani,jeste li imali nekog lepseg da posaljete od ovog Salkica da radi u Rep.Srpskoj??? STVARNO STRASNO!!!
Oš Dudakovića da ti pošaljemo?
postavili smo njega da nebi bilo velike razlike u izgledu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Stranke ne biraju sredstva da ostvare svoj cilj. Yebes skolstvo i obrazovanje, bitno je da oni ostanu na vlasti. I Ramiz, jer brani "svoje" i ovi iz Svetoga Save jer brane svoje.
Vidi ovog ljepotana...
To je naša realnost.
Pa ti rece da si gimnaziju u Zvorniku zavrsio i nisi imao problema!!!
Tako je, završio sam, prof. Arsić najbolji prof u historiji predmeta historija, ako ga znaš, ovdje su problemi u vidu ne dozvoljavanja učenja nacionalne grupe predmeta više od polovine bošnjačke djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jarane izgubismo mi 20 god. sa genocidasima
Бошњама, количник интелигенције не дозвољава адекватно праћење наставе нивоа, на којима су српска деца. Најбоље решење је, послати их у 24% домовине па нека им она омогућава "специјалне" потребе.
hamo dragi...vid mu gahve :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jarane izgubismo mi 20 god. sa krivoslavcima :)
Dobro je da si glavu spasio...
Pa spasio je ko je pokazao zube, glavu nisu spasile žene, djeca i stari. Oni su trofeji srpskog junaštva....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)