Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazes i vrapci znaju da lazes...
A što si se sada tek toga sjetio, magarče! Najviše mrzim kada takvi šupci Umicevicsle da mogu običnog čovjeka praviti budalom!
U svakoj drzavi na ovoj planeti ima nedodirljivih, eto samo kod nas nema. pa kod nas je citav ebeni parlament nedodirljiv, svaki nacelnik vukojebine, direktori, nihova rodbina, susjedi, svi su nedodirljivi. sta pricas covjece
Eh lazes Salihovicu da nema nedodirljivih dodik i scepo bi bili davno u prdekani...
Ako su jednaki pred zakonom sta je sa procesuiranjem zlocina nad srbima Sijekovca,Sarajeva,Srebrenice....itd ili je pak od toga vazniji jedan Rom i jedan Jevrej ciji broj se u BIH broji u par promila nego prava zrtava iz reda srpskog naroda ?
Ako su svi jednaki pred zakonom sto se onoliki zlocinci setaju Visegradom
Vic godine
Marš pseto jedno balijsko! Kako te nije sramota lagati narodu u lice, go.v.no jedno! Ptice na granama znaju da samo srbe hapsite, taman da nemate nikakvih dokaza, a ima deset godina leže tone predmeta i dokaza o počinjenim ratnim zločinima muslimana i niko ih ne dira! Fuuuj gade jedan smrdljivi!!!
Cetnici su i pocinili najvece zlocine
ma nemoj mi rec - sto li onda ja odoh iz te privatne prcvarnice i zasto li ju nazvah privatnom....
NISU SVI JEDNAKI PRED ZAKONOM....KAKO CE BITI KAD BIH NIJE DEMOKRATSKA DRZAVA? IZVRSNA VLAST DIREKTNO UTJECE I NA SUDOVE I TUZILASTVO. MAJKICEVA JE UPRAVU, KROZ SUDOVE SE POKUSAVAJU RJESIT POLITICKA PITANJA...TO SAMO IMA U DIKTATURAMA