Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde jos nek uvedu policijski sat oko 21h i ser. i. ja. tski zakon i mirna bosna, jel? zatucaniku!
Evo 2012 godina, Sarajevo svakom prilikom se dize od lokalnih vlasti, pricaju se basne o priblizavanju evropi. Sa druge strane iza 12, vec 15 godina od rata nema javnog gradskog prevoza. Da samo jedan jedini bus vozi svakih sat (u 1, u 2, u 3, u 4) to bi bilo dovoljno jer prije toga i poslije toga ima tramvaj (do 12 i od 5). Ali nema se pameti da se to uvede. Jednostavno ostajemo kasaba.
ej moj ja. d.o, jesi izasao dalje od Bistrika da vidis zivota iza 22h u drugim mjestima? najradije bi vi da napravite k. a.n.d. ah. ar od S. arajeva, kad je najmanje Sarajlija u tom gradu...de jos neka svi dignu zidove po 5 metara u vis, umotaj zene dobro u b.u .rk-u, nezeljenu zensku djecu odmah po rodjenju po.tu.shi da si siguran da te nece os. ra-motiti...
Ko u ta doba izlazi taj treba i da ima za taxi. ovim autobusom ce vecinom da se voze djeca koja imaju dzeparac 5km a djeca u ta doba nemaju sta da rade vani. umjesto da suzbijaju nasilje ovi nasi ga podrzavaju. jel ovo onaj derpe denis grac smislio. na njega mi to lici.
pa zar nema komercijala do 2 sata? budite sretni da imadnemo i ove dnevne linije u kakvom su raspadu busevi.
Sumnjam da ce biti od pomoci 1600 poptpisa...Ali opet daj Boze da bude!
Kakav autobus,može i tramvaj. Neka Naša stranka kupi autobus i neka voza džaba pjane i krimose