Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja slika je odista lijepa
odista je bezveze
odista si toliko pametan da ameba ima veci IQ od tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepa je ova nasa Bosna i Hercegovina.
nisi ti vidio bahame
nisam znao evo dao sam mu minus zato
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vjerojatno ostatak neke bosanske crkve, kao i na mnogim drugim mjestima.
Sahat kula u Donjem Vakufu , svjedocanstvo nekih davno prohujalih vremena. Vrati me u djetinjstvo, koliko smo samo vremena kao djeca provodili ispod I oko sahat kule. Cestitke Adi Miralemu I ekipi za zastitu spomenika kulure sto se brinu o ovoj sahat kuli. Sad zivim daleko od Donjeg vakufa I dodze mi da zaplacem kad procitam komenare nekih neodgojenih pojedinaca. Pozdrav svim dobronamjernim Donjovakufljanima ma gdje bili.
ima ne pisano pravilo, ako nemas pojma o cemu se radi samo budi kontra, toliko o amebama, duhovitosti i inteligenciji!!!
klasicni okupatorski simbol
vjerojatno ostatak neke bosanske crkve, kao i na mnogim drugim mjestima.
MIB, sporo mi nešto udaraš minuse papčino, brže to malo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imao sam deset zena, Sviju snadje smrt, Primio ih dragi Allah, U zeleni vrt. Prva mi je dobra bila, Kao bijel dan, A druga se objesila, Gore na tavan! Treca mi je, dragi moj, Jela crni luk, A cetvrtu mi na Trebevic', Razderao vuk! Petu mi je, dragi moj, Prevario loz (?), A sestu mi na Ilidzi, Pregazio voz! Sedmu mi je, dragi moj, Odnio vrag, A osmu mi pod jezikom, Udario slag! Deveta je svadjalica, Svadja svaki dan, A s desetom sta je bilo, Ni ja ne znam sam!
A šta ti lojavče sokolački imaš sa sevdahom?
sevdah nije bošnjački a ja nisam srbin niti lojavac neki nego sarajlija hrvat islamske vjere
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogli ste ono busenje malo ocistiti i posaditi onu englesku travu tj. malo landscapinga kontate?
mašala mašala
ovo ko djeca da su pravili pa sve heravo ni u vaser vagu nije kroz garant prokišnjava a sahat kasni sve u svemu ja bi toi srušio i napravio džamiju 120 metara visine a sahat nek svako sebi kupi i nosi na ruki
Ti hudume imaš 20-25 godina pa si sav herav, asociraš me na upitnik sa svojom fizickom konstitucijom. I intelektom i fizionomijom zracis kao debilko neki.. :))
jarane imam 16 ipo godina i u svom životu sam prošo više nego ti za 3 života a ova sahat kula je bezveze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vidi vlascadi i pedofilo-obozavaoca sto su se upalili na temi
Ma šta oni znaju šta su kulturni i historijski spomenici, zbog takvih je i nastala izreka ne bacajte "bisere pred svinje" (Margaritas ante porcos)
"civilizacija pobjeđuje barbarstvo"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
masallah!! neka ih. sto vise to bolje.'' ovakva monumentalna gradjevina zasluzuje danonocno cuvanje od krscanskih i drugih vandala. ne znam,zelim vise napisati ali suze ne daju:(
samiere.omerovicu.142 . zasto na svaki moj post stavljas minus bez komentara/ pitanja? kad stavim tacku ti lupis minus?! krajnici,sinusi,zubi I sl belaji ili ? stavi bezbroj minusa ali nemoj se plasiti objasnjenja:)
Ti opet izgleda preskocio terapiju !!! Prica je o Sahat Kuli, a ti o krstaskim ratovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel se to nema niocem drugom pisat?
da ne treba mozda o Ilmi,x factoru isl?fino se nekad okoristit i vrijednim cinjenicama
šta je pisac htio reći koga boli briga za to neki sahat i karina od zgrade nikome zaništa nesluži
Ti rece da si prosao nesto u zivotu?
@ abu kikser ... nekad imam osjecaj, da si neka vrsta spomenika....a ostali oko tebe golubovi.....