Iračanin koji je sreću našao u Tuzli
0
Safa Kamar: U BiH sam prvi put čuo za "bajramski party"
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestit Bajram od jednog škutora iz Hercegovine. Da svi budemo pametniji i normalniji u narednim mjesecima i godinama. Živili i lijepo se proveli!
Čovjek je car , ostao je dosljedan običajima koje je naučio u djetinjstvu . A što se tiče BIH i bajramskog partija . Tuga golema , udri dragana , sinan , mali knidža , bubamare i ostale ...
R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S. R.E.I.S.
Sretan Bajram i Svako dobro od jos jednog skutora,Kurran uzviseni odobrava OBICAJNO PRAVO i sve je bog dao i dobro i zlo prihvatimo Dobro neka vam je Dragi Bog na pomoci drzimo se dobra.
sretan vam bajram.
Iskrene čestitke povodom bajramskih praznika svim vjernicima islamske vjeroispovijedi sa željom da ovaj veliki blagdan proslavite u miru, zdravlju, radosti i blagostanju. Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Ma niste vi normalni, kakvi bajramski party, mi za Bajram obicno odemo do parka raznesemo se bombom...tu i tamo prije klanja kurbana prvo objesimo covjeka, i tako to...oni stari fini obicaji, ugledajte se na nas XD
moj safa pusticu brkove ako me uvjeris da si ti znao sta je party prije 30 godina
Bajram Šerif Mubarek Olsun! od srca i da praznik provedete u sreči i veselju želi Hrvat iz Sarajeva
al zato moze rejs hah bajram serif nasem rejsu :D niko nas ne moze sprijecit da cestitamo i prvom u nas
to ti je party u kojem se bosnjaci opijaju do zore
stop diskriminaciji naseg C.E.R.I.C.A!pravda za R.E.I.S.A
Ima ona furka katolika, ne spominji ime svemoguceg uzalud, tako je to nesto i sa Raisom nasim :))
Kome ba da vi čestitate?!
@ Antonia..luda si 100 na sat sa kom. Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave! Safa...tebi posebna cestitka, sto si ostao ovde i sto si doslijedan svoje tradicije i obicaja.
haha stvarno ne mozes napisat R.E.I.S ev ja sad pokuso napisat samo R.E.I.S dva puta i ne moze haha,joj ne mozes vjerovat
Bajram Serif Mubarek Olusn svim muslimanima. Nisam hodao za muslimanske praznike niti izlazio po kakvim pratyima, ali brate Sinan gostuje u galaxisu. Osjecam se prozvanim u nekim komentarima buduci da planiram otici na sinana, a neki izgleda osudjuju takve poteze. Nisam nikad pio alkohol niti koji klin4c, a niti planiram, idem slusat ono sto pjeva buduci da mi je sinan broj 1 od pjevaca. Tako da slicne povode opravdavam, bez pijanki muslimana koji su jutros klanjali bajram a veceras planiraju da se olese od alkohola. I takodje nemozete staviti u isti koš recimo sinana - mileta sa nekom cecom - bajom koji javno kazu da su c3tnic! i š3š3ljovci.