Ministarstvo sigurnosti
0
Sadović traži pojašnjenja
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa HAHAHAH jao covjek je legenda. OVO je namjerno uradio da pokaze Tihica kao nesposobnjaka, da im pljune u licu i kaze; vi ste ti koji ne postujete zakon i ne radite svoj posao. Namjerno je cekao do u zadnji trenutak, da i parlamentarcima dodatno pljune u lice te im \"pokari odmor\". \"Stari parlamentarni borac iz parlamenta RS\" ; pokazao im je hehe :D (ps: a mogu se KLADITI, posto ove iz parlamenta boli ona stvar za drzavu da nece prekinuti odmor :D )
NIsam upucen u njegov slucaj, ali znam da je ovo jedan od manjne kojei je nesto rekao protiv optuzbe iz Srbije. i znam da ovi Chetnici iz RS mogu da mu popuse Harbiju. KAo i meni naravno. PUSITE MI PUSITE CHETNICI
Ma servima tj. vlaxima je sve ovo normalno jer su oni sluge.
Bravo Sadovicu,ti znas kako treba raditi.Ti si zaustavio Beograd i Interpol.Za tebe je Ticic i Spicic kineska roba koju ces svakako pocijepati.
Evo pojašnjenje: Ti si Tarike Bal ija i to mudž ahedin te kao takav ne trebaš srpskoj polovini države. Stoga si smjenjen od strane Špirića i goni se tamo gdje si bio prije nego što si se rodio. I one optužnice za Dobrovoljačku što si papanski blokirao ćemo da odblokiramo, džaba si krečio.
I ovaj dolijao, neka, vrijeme je. Vau!!! Ima ova mz i dobrih strana, podjekad.
Podrska Sadivicu,Ti sigurno imas najmanje razloga da crvenis,pokazao si da volis svoju zemlju i narod,ocito je da si dobro radio svoj pos\'o pa takvima nedaju postojat u bijednoj bandi izdajnickih lopova! Imas podrsku od Sarajlija i Trebinja,znam da si dobar i posten covjek,sto mnogi oni koji su te izdali nemogu rec to o sebi! BiH4EVER!
veoma glupo, pasivno i poltronski. niko nije objasnio argumentima, zašto je Sadović smijenjen. Ako ima fule u radu, ili nešto drugo, zašto se to ne iznese? Najprije će biti da je on žrtveni jarac, nečega vrlo mutnog, unutar ovog trojnog nacionalističkog korpusa, koji drži vlast
neka si nam živ i zdrav Tarik, nečiji si kurban. čuvaj zdravlje, SDA-ovske prelivode opet su čini se bili poslušni.
Ovaj lik je stvarno dosadan.
ma pojasni ti meni kre.....u zasto ja nema posla,zivot normalnog covjeka..itd.da mu se objasni...koja si ti to faca!!!!
Rekao je čovjek neke istinite stavke u EU zbog kojih su se Tihomiru odsjekle noge, sve u svemu nebitno sto je smjenjen ostat ce hrabar čovjek koji je pokazao da nije politron kao večina njih u SDA.
Druže ostao si bez posla. Sad si goljo ko i ostali Bošnjani. Ajde fino na nadnicu kod Srba i Hrvata ko ostali. Zaradiš cenera i puna šaka brade.
KLEMPAVI TIHIĆ JE NAJVEĆI IZDAJNIK BOŠNJAČKOG NARODA !
.eee ..jes covjek naporan.....sad mu kao nesto nije jasno......maaa marss vise gursuzee jedan