Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sama se zapalila elektricnim instalacijama ...
Srbin,sisaj Motku od firera Sadovica.
Zato sto je Bosna srpska zemlja ! Medjutim, Bosna nece biti onakva kakvom je Muslimani zele napraviti !
Ja se pitam što se onaj glavni srpski pop NIKOLAJ zove dabroBOSANSKI kad je on glavni za sve srbe. Što se ne zove dabroSRPSKI. Možda se još nije došlo na red sa imjenom njegovog imena. lp
jake mi stete ,usrana zastava izgorila i to jos zastava sa \"belim\"orlovima protiv koje smo se borili,zbog koje su mnogi pod zemljom,dobro je da crkva nije dirnuta a za zastavu zlocinaca zivo mi se j..!!!!!!!!!
Trebate dovest Cadju da izvrsi uvidjaj jer on to radi efikasno kao i u Fazlagica kuli.
sudski vještak je nedvojbeno utvrdio da je požar izazvala upaljena svijeća koja nije bila propisno postavljena!
ZASTAVA SE SAMA ZAPALILA KAO DŽAMIJA U FAZLAGIĆA KULI.
adje sta sere ovaj bacaju granate na povratnike i pale dzamije a treba neko da place za zastavu. glupi bosnjo, nikad nece naucit lekciju koju su na kosovu i u hrvatskoj i u sandzaku davno naucili.
admineeeeeeeeeeee, mater ti sebi jebaoooooooooo!