To je bila jedina ponuda
0

Srbijanska muzičarka koja je ostala bez stana o kritikama zbog učešća u realityju: Neka i dalje pljuju

I. S.
Foto: Pixsell/Antonio Ahel
Foto: Pixsell/Antonio Ahel
Tanja Jovićević, nekadašnja zvijezda balkanske rock scene, navela je da je zbog propalog biznisa ostala bez krova nad glavom i kritikama koje je dobila jer je učestvovala u reality showu "Zadruga".

"Nemam recept za preživljavanje, ali svaki novi dan je prilika da sačekate i vidite šta će se desiti. Ja sam prilično nestrpljiva osoba i sad se ljiečim od te neuroze. Mislim, ja samu sebe liječim. Trudim se da budem strpljiva. Međutim, najgore je što nemam toliko svirki koliko bih voljela i što se ne družim sa ljudima s kojima bih voljela. Dakle, to je meni užasan hendikep, to mi najviše nedostaje, ali dobro, bit će kako Bog kaže", navela je.

Novinar su je pitali zbog kojih biznisa je ostala bez krova nad glavom, na šta je ona odgovorila da to nije bitno. Također je navela kako je razmišljala o tome da se zamonaši.

"Bog je uvijek bio uz mene, zašto ne bi bio i tad? Šta ću ja u ovom gradu? Šta ću ja u bilo kom gradu gdje me neće? Pošto još uvijek imam šta da kažem, ne bih otišla u monaštvo iz ogorčenja i razočarenja nego zato što jednostavno nisam vidjela kako dalje. I eto, Gospod me je ipak ostavio u ovom Babilonu pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje", rekla je.

Prije nekoliko godina je prihvatila poziv Željka Mitrovića da uđe u "Zadrugu". Kao što je poznato, njih dvoje su ranije bili zajedno u legendarnoj grupi Oktobar 1864.

"Trebalo je da idem i na brod i da se preselim odavde, ali u tom trenutku je bila jedina realna poslovna ponuda i ja sam pristala na to", ispričala je.

Mnogi su naveli da su razočarani njenim učešćem u realityju zato što smatraju da to ne priliči rock muzičarki.

"Koja velika Tanja? Svi ti koji su pričali da sam velika se nisu javljali da vide da li sam živa. Oni neka i dalje pljuju, a mi ćemo da pokušamo da preživimo", navela je.