Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebate nam.. haj sad vozdra
I ja sam zabrinut zbog situacije u USA I EU..ozbiljno mislim... Ruku na srce popisam se na EU... pa dokle ce nam prodavati maglu ..Okanimo se EU-a ufatimo se rada...To sto ocekujete od EU je iluzija..to necete nikad dobiti....Ljudi u pitanju je laz...Veliki varaju male..Mali ratuju za velike..sjetite se Habzburgovaca i nasih pradjedova koji ratovase z atu mraku ...i sta imate sada imate vizni rezim eto to vam je EU... Svoje kljuse ZAPAMTITE
coco Vjeruj da se i ja pitam koji ce nam oni klinac. Sta nam to dobro nose? Uvijek su oni zudili za nasom teritorijom(voda, suma,el. energija,itd,itd da ne nabrajam. Ako OHR ode zna se sta ce biti, pa naravno BiH ce da preuzmu mi oni koji je volimo. Ama sta ce nam mozemo mi i bez njih a naravno i bez Dode ubrzo a.b.d.
BiH zabrinuta zbog situacije u EU i SAD...pitanje je da li im uopce odobriti ulaz u BiH
ŠTA SE STRANCI FOLIRAJU. BOSNA NE MOŽE BEZ OHR-a, TAKO SU ODLUČILI. SADA NEMOŽE U NATO I EU ZATO ŠTO JE OHR U BOSNI. BOSNA NEMOŽE U EU I NATO JER NIJE KRŠĆANSKA VEĆINSKI I DOK SE NE IZMJENI NJEN SASTAV NEĆE UĆI U KRŠĆENSKE ORGANIZACIJE. OSTALO SU PRIČE KOJE NE PROLAZE NI U JASLICAMA.
Meni je jasno za ove srbe sto su ovakvi,navikla stoka po brdima i sumama da zivi pa joj i nije stalo da im domovina bude dio civiliziranog svijeta. Ali polako doci ce sve na svoje,samo polako.
U pravu si mojPipo. Trebalo ju je na 3 dijale podijelit a ne na 2.
samo u se i u svoje kljuse. Imamo svoju struju imamo svoje sume i imamo svoje telekuminikacije imamo i proizvodnju hrane i energoinvest. Treba prestati razgovarati o pridruzivanju EU i usredsrediti se na iznalazenje poslova u Libiji, Alziru, Turskoj, Albaniji Egiptu, obnoviti poslove sa Irakom. Dobivanje poslova u tim zemljama bi moglo zaposliti sve Bosnjake. Sve dok ne postanemo tehnoloski i finansijski jaki ne smijemo voditi politicki razgovor jer sigurno gubimo.
vidi ovog Bosman cemu se ti smijes nesrecnice? sta je tebi smijesno da mi je znati...
Mogu mislit\' ovaj gospodin nije zaspao cijelu noc razmisljajuci o politickoj situaciji u BiH :) Kamo sreće da je došao pohapsiti svu vlast u BiH
@SRB-OUT Pazi ko se javlja.hahaha
Bosnjaci moram priznati glupi ste ko\' k...c vi uopste ne slusate sta vam sagovornik prica vi samo po svome...
@tuzlak zato oni OTVORISE granice srbskim nacistima i fasistima i ratnim zlocincima jer su im potrebni ZA BUDUCA klanja Muslimana po cijeloj Europi!Potpisujem! BiH4EVER!
A ko je PODIJELIO BiH-u nadvije???KO i dalje PODRZAVA srbski bolesni FASIZAM i ratne zlocine i zlocince???KO ne isporucuje dva najveca ratna zlocinca haskoj maskaradi suda???Ko GAZI i dalje drzavu BiH-u u APARTEIDU i DIKTATURI uz vasu pomoc???Dokaz je da nemamo jaku diplomaciju(tebi Sven svaka cast al sam si)ko i OBRAZOVANE ljude(JAKE advokate i politicare),problem je sto se PRAVI INTELEKTUALCI i DEMOKRATI GASE I IGNORISU U nasoj drzavi!!! BiH4EVER! BiH4EVER!
@tuzlak to kralju