Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad samo udara na "Islamisticke teroriste" i preporucuju najstroze kazne za te ljude. A kad ce oni ikad kazniti pravoslavne teroriste kojima su nagradili 49% ove BiH na masovnim grobnicama nevinih Bosnjaka? Jer kako se ja sjecam, nisu Islamisti pucali po nasim gradovima, silovali djevojcice, i unistavali sve sto su stigli. Sad je veca zatovrska kazna onom ko ode u Siriju ratovati nego jednom krmku kao Semiru Rastoderu koji je ubio majku dvoje djece. A u isto vrijeme, zasto Zapad voli da salje Bosnance u Afganistan da se bore za njihove ciljeve (NATO) a kad Bosanci ili neko drugi ode u Siriju, oni su onda automatski teroristi???? Znaci njihovi ratovi u Afganistanu i Iraku su nesto vise moralni nego onaj u Siriji??? Ne podrzavam ljude koji idu u Siriju jer sve grupe u tom ratu su zalutale i ne znaju za sta se vise bore, ali smjesno mi je kako je Zapad licemjeran po tom pitanju.
AMERI SU NAJVECI TERORISTI !
........neće reis na crnu listu............
E cim te ovi hvale znaci da ne valjas
NA SIRIJUSU IMA DJECE.
Jebale vas ove noge, taman sjeo jesti i vidjeh, kad nisam povratio. Svaki put kad otvorim ovaj jebeni portal vidim noge ( i to neispravne ).
ovaj reis ko lubenica,okolo zelen a unutra crven
čovjek je pametan, zaključio je da se u bosni jedino isplati biti kameleon.
jeste tako nesto sto si i ti :) vlado
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
samo cekam kad ce ove teroriste prestati zvati po vjeri nego po nacionalnosti....sa ovim nazivima nazivaju sve muslimane teroriste :(((
http://ba.voanews.com/content/a-29-a-2002-01-18-5-1-85914442/670547.html Kad će se oni izvinuti za ovo?
nesto radimo pogresno kada nas oni hvale
sad će ona bradata spodoba napraviti novi video u kojem će poručiti omladini da se ogluše na kjafirske pohvale i pozvat će ih da se priključe mudzahedinima kako ne bi udisali kjafirski zrak.
reis je pametan ali i ovi ostali nisu glupi. ( zavisi doduse kako se cita u politici) " ...da kriticki razmisle kojoj vojsci se pridruzuju i cije oruzje drze" ??? zasto ne jednostavo: ne treba ratovati i ne treba nicije oruzje drzati.?
evo i jedne dobre vesti,Bosna napreduje u borbi protiv islamskog terorizma,pohvale stizu iz dalekog Vasingtona...bravo Bosno!
eno te braca zovu iz ukrajine :)
otkud ti znas ko mene zove...da mi mozda ne otvaras postu?
http://sisiczijad.wordpress.com/2014/05/01/bosna-i-austrougarska-izdaja-kao-nacin-zivljenja-i-dio/