Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo Agresije na BiH Sarajevo bi danas bio vise milionski moderan grad napredniji i razvijeniji od ove dvije rupe, Beograda i Zagreba. Mozda bi bio drugi Bec ili Prag. Nadjite mi grad u regionu koji ima ovakvo blago proslosti. Ratna razaranja su ucinila svoje, ali to mora ostati po strani i nastaviti razvijati grad Metropolu.
Mi smo sami sebi najveći dušmani kada puštamo da nam ovako bitne stvari propadaju pred očima. Sramota. Kada nestane istorije nestaće i naroda.
" uništile i brojna olimpijska borilišta u i oko Sarajeva" olimpijsko boriliste?
Bas ga sinoc uslikao http://i.imgur.com/mE3dLg9.jpg
cime si sliko? peglom?😂😂
Sad ce zle duse odma poceti pisati svasta! Ali pistite vi samo. Lijepo nase Sarajevo! Hvala Opcini Centar koja je obezbjedila dobar dio novca za obnovu ove preijepe zgrade koja se nalazi 50 koraka od mene. Ova zgrada je simbol jednog boljeg vremena - vremena koje nijedna od bivsih repubilka nece ponovo dozivjeti.
Mogla bi i kafana niknut ovdje
Sarajevo isto neki lik, sad vec dedo, koji je u mladosti sticajem okolnosti "pokupio" dobru picku, manekenku a prije i poslije toga samo gabore vodo Sad utusi sve oko sebe pricama o njoj i toj jednoj noci od prije pedeset godina Jebo ga vise patetika i zivljenje od uspomena Dva'es' godina kako se rat zavrsi hajde zadivite svijet pravljenjem uslova za jos jednu, novu, olimpijadu u Sarajevu
Eto tebe, tipican neobrazovani il kvaziobrazovani sarajlijica kojem je najveci uspjeh u biografiji rodjenje u Sarajevu Citaj malo s razumjevanjem jadan
Grad može ličiti i na čovjeka.... Ali grad što je stariji, sve je vitalniji, znamenitiji, značajniji.... Sarajevo možda jeste, dedo, na čijem tijelu još stoje nezaliječene rane i vidljivi ožiljci... Slažem se sa tobom da te rane treba brže liječiti i obnavljati ne samo olimpijski duh grada nego i ostale njegove vrijednosti... Iideja o obnovi olimpijskog muzeja je dobra, ako se želi obogatiti turistička ponuda, neka svi zapnu, pa i putem turističkih, boravišnih taksi.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj prvo zadivite svoje gradjane. Riješiti Zemaljski pa onda se okrenuti svijetu
Zemaljski muzej pripada DRZAVI a ne gradu odnosno kantonu. Svi gradski / kantonalni muzeji su otvoreni - ni jedan nije zatvoren.
pa onda je još žalosnije sto je zatvoren...
...vučko, ne daj se :)
...šuti i pitaj babu kao je u taj vakat moljakao da ga prime u skj :)
...mentalno retardirani potomak bivšeg "velikog komuniste"...pa je sina vaspitao kao solidnog ustašicu, da babo opere "savjest i grijehe" sopstvenog komunizma...isprdak obični.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)