Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo, alo cujemol se? OvDZe kantonalna kapsula za obrazovanje. Mi se snalazimo u dvije skole pod dvije nadstresnice. Nama trebaju dvije cistacice, ali nam se na konkurs javilo dvdeset i kusur pravnika opsteg smjera. Sabina Cudic: ma nista se ne sekirajte , sada kada uradimo bazu cistacica , prebacit cemo vam sve koje sebija istjera sa klinickog centra.
...pogledaš nju. a onda pogledaš one muške "gabor&garib&glavuša" političare...
hocemo povecanje plaća zastupnicima!
Žene na vlast !!! Ne mogu više organski podnijeti ove duplobrade te tipove poput Željka Cvijanovića.
samo pricate vi iz NASE STRANKE.sve kritikujete. ustanite i uradite nesto konkretno..
aha i skuplja pita nego tepsija ti dođe na kraju
Njoj jos niko nije rekao da je bolje da suti, jer za platu koju prima od 2000 KM mjesecno usitinu se samo blamira. Al se vidi da Dobra plata utjece na njen izgled kad je stupila na duznost prije dvije godine kao kakvo smece je izgledala no sad vec ganja modu. Moja sabina nigdje pameti od tebe
A sto se blamira?
Sta ce te vi ulagati jadna ne bila?
gledam tetu sabinu i sjedim isto kao ona :))
o čemu samo onako veselo razmišlja ;-)
@KesedzijaMusa ... ne, vise vucem na francinu :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)