Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i Republika Srpska = laz, bijeda, bolest, zlo. LAZ
Za 100 godina ce biti da su bosnjaci izvrsili genocid,srbi zive od lazi
Zamisli ubijes bosnjacku porodicu i onda buducim generacijama djece na obiljezavanju Oluje pokazujes da je ista porodica iz reda srpskog naroda, kako i ko moze opisati ovakav sklop, horor i zaista nevjerovatno za povjerovati
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ghenocidni bili, ghenocidni ce ostati, tzv. rs ce nestati
Čekaj tek smo počeli da ispravljamo ima toga to im je u krvi
Da je srece objavili bi listu djece stradale na obje strane i napisali da se nikad ne ponovi.
Doklem ide vasa bezdusnost i "ispravljanje"istine hocete li ikad prestati nek vas je sram i stid svih nevinih zrtava....
Pogledajte djecu zrtve rata iz Doboja.Najvise ih je poginulo nesretnim slucajem od kojih je jedan bacio eksplozivnu napravu u rijeku Bosnu pri pokusaju da ulovi ribu i poginuo.
Uzas, kakvi monstrumi su nama odredili sudbinu
Bagro fašistička.
Nije mi jasno kako mogu živjet u toj količini laži, kako jedu kako dišu, kako se međusobno u oči gledaju. Bože spasi od zla sve.
čitam pojedinosti knjige... ima dosta nesretnih slučajeva..a samo neka neko pročita za Srbac - 3 slučaja - 1 slucaj minsko polje usšla djeca slučajno naravno srpsko minsko polje - slucaj broj 2 brat slucajno ubio iz puske drugog brata u porodicnoj kuci .. 3 - slucaj djete aktiviralo zaostalu minu 2009 godine.,. et tako..žao mi je svakog djeteta ..jer imam djecu..
Doboj takođe.
Bolesni predsjednik Srbije kaže da bošnjačka elita ne želi mostove između Srbije i BiH. Razloga je mnogo a ovo je jedan od takvih.
klix morate pisati tz vojska xx !!
Srpska falsifikatorska propagnda i sad brisanjem mislie da če se na tome završiti.Tužba i tačka
Brišite imena bando faslifikatorska! Nikad istinu nećete moći sakriti! Nikada! Bolesnici jedni ! Takvi i slični su ubili Srđana Aleksića u Trebinju..da možete i njega bi stavili na neki vaš bolesni spisak! Vijekovima samo besramno lažete o svemu! Sramite se!
Kad ne zna il nece drzava, porodice nek pokrune tuzbu, pa nek traje koliko traje. Al ce biti ubiljezena laz.
Ne znaju gdje i sta vise lazu, totalno se pogubili jos kad im nestanu donacije, kad Europa ukine projekte, kad nestane para, lagani propast i onda ide glad i nestanak masnog tkiva zvani RS.
Mene bi bilo srid biti ovkav lažljivi srbin, ubio bih se prije. Pih
ne vidim da se iko od srba ogradjuje od genocida i ostalih lazi,postujem samo one srbe koji se javno ograde od genocida ,svi su ostali genocidasi