Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu ste Rusmire, ovo je nasa drzava. Ovo je i vasa i nasa i njihova drzava. Drzava Srba, Hrvata, Bosnjaka i svih ostalih.
Uh Ovaj se pojavi svako pred guzvu pa kad je guzva nestane
Mahmutcehajic je covjek kojem nikad mista ne vjerujem.Nikad.
Ovo je država Bosanaca i Hercegovaca a ne kopiladi, izdajnika i nazor komšijske djece 😂😂😂😂
Opet ovaj ublehas
Tako je. Bošnjaci su većina i to treba stalno potencirati. Opstojnost i budućnost BiH zavisi samo od broja Bošnjaka u njoj. Šta Srbi i Hrvati misle o BiH znaju svi.
bili su i Srbi vecina u YU
ako misliš na bosanske, hvarske pravoslavce, Crnogorce pravoslavce a i Makedonce te rome , Vlahe i ostale na silu posrbljene onda su bili većina ,😂😂😂😂
Inače, sve go pozadinac iz prošlog rata. Nisu vidjeli linije osim na šanku. Na moju žalost, svi oni koji bi mogli da vode BiH u prosperitet i da vrate ponos i inat Bosanaca su ili otišli ili stari ili ubijeni od strane sadašnjih političara. Ovaj časni skup je baš šuplja. Kad zagusti ovi će prvi preko grane i tek će onda da se pojavi pravi vođa.
Da znaš išta o ovom čovjeku, znao bi koliko je značajan za podizanje namjenske industrije za odbranu Bosne u ključnim trenucima.
Sa Salkom Zildzicem u EU i NATO pakt. Salko i bratija su nasa buducnost.
Daj još više ovakvih izjava tako ćete sami sebe skršit.. 😁😁
Tako je