Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHA oplacem svaki put na komentara ovih pavijana iz rs kao imaju oni vrs pa ce ona istrijebit sve muslimane i hrvate iz Bosne HAHAHAHA sa cime jado jadni, sa cime HAHAHAHA ima cetiri tenka u garazi i misli svijet zauzet HAHAHA retardinjosi
ma čovjek hoće da ukine sud, čemu sad ovo?
fulo si poentu yolo-- kakav je to čovjek koji želi u demokratskom sistemu ukinuti sudove?
najtragičnije je Mile što ste i vi Srbi dno dna... a želite furati neki imperijalizam. Sada ide ona faza poslije 1878. kada je Austrija otkinula BiH a Srbi popizdili. Pa se primirili. Čak su se sprijateljili sa Austrijom zbog izvoza svinja. A onda je Austrija aneksirala BiH. I Srbi su popizdili. Srbija, imperijalistička sila. Neki bi rekli heroizam, al ja velim glupost od politike. Neko je morao stat na put tome. Švabo vam presudi opet. Da je osovina pobijedila bilo bi svega, možda bi šiptare naselil u Beograd? Na kraju krajeva, Ausrija je podržala nezavisnost Albanije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma ovo je postala sala mala od malog entiteta. Predlazem drzavni sud BiH to preuzme i sve kriminalce u zatvor smjesti... samo ko ce onda ostati u RSu...? hmmmm...
Ako sagledate malo objektivnije, vidi se da se nadleznosti lagano i polahko sve centralizuju da bi se pripremila generalna centralizacija RBiH. Vojsku ste izgubili, to je stara prica Tuzilastvo takoder, a to necete moci vratiti Policija je sljedeca a incident u Srebrenici je pokazao kako ste ne sposobni a da ne govorim o raznim incidentima napada nad Bosnjacima gdje policija nije nista poduzela. Tako da vremenom i Policija ce biti centralizovana Onda preostaje politicki potez, i RS postaje samo memorija cetnicka, hisotriski zapis genocidne tvorevine virtualnih granica. Umjesto da pametno postupate i pokazete kako ste sposobniji da vodite drzavu, vi se dokazete ograniceni i dalje umisljeni u filozofiji cetnickoj. Zbog toga ste postali fokus MZ i vasa veza sa Rusijom jos vas vise istice
Znaci sav tvoj agrument je zasnovan na referendumom koji se jos nije desio iako je obecan evo ima vec godina… nije ovo prvi put da Dodik spominje referendum. Pa ako je to tako sto vec niste ijedan, makar jedan referendum raspisali? zato sto nemozete, nije Dodik bez uzice Ja tebi govorim o cinjenicama, nemate vojske a tuzilastvo je na nivou drzave Bosne i Hercegovine.
Cirkus Monti Pajton:)))))))))))))))))))))))
Pa vec postoji Specijalno tuzilastvo RS za najteza krivicna djela. Dzaba osnivat tuzilastva kad tuzici nece da rade.
rade ono što im se kaže da rade
Pravila: 1- postaviti podobne 2- podići optužnice 3- procesuirati i utvrditi da nema osnova za krivicu 4- zauvijek zatvoriti slučajeve. Sud "Kadija te tuži, kadija ti sudi".
Bravo, treba jos osnovati ne zavisnu komisiju od 150 zamjenika, pomocnika i eksperata za implementaciju prijedloga amandmana za nadopunu prijedloga dopune zakona o promjeni zakona..i da ta komisija za 15 godina da svoje misljenje... :) :)
Žeton