Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav legitimitet imaju ovi iz ACIPS-a da odlucuju o legitimitetu RS. Sto se tice referenduma njega mogu da organizuju sve pravne institucije pocev od radne organizacije, sela, mjesne zajednice, kantona itd. ako su sa njim saglasni oni koji cine te zajednice.
Nema legitimitet odlicno,sad pokupite bagru i u zatvor.Jel iko u zatvoru od ovih koji su to organizovali(dodo i bratija)???Pokupite sve i u kp Zenica(sa bara se niko ne vraca).??????
@british E hebo ga ti ja te nista nisam razumio.
Dodo legitimno ka-ra moju mamu !
Čuj šta kaže sud koji nema legitimitet, niti bilo kakvo uporište u Ustavu? Ovo je stvarno slučaj - sud nezakonit. Razlaz. Ahahahaha!
Nije pitanje dali se moze propisat referendum u RS. Moze se, isto ko sto ga ja mogu u svom krevetu imat--spavati, da ili ne? Pitanje je dali taj referendum znaci ista u okviru drzavih institucija. U tome je odgvor potpuno ne. U Dodikstanu mogu glasat za sta god hoce, nek im bude bas ko u Svici. Al to ne znaci absolutno nista sa operaciju drzave BH. Dodik razumije da on moze samo da laje, ali nema niti snage niti mogucnosti da uposte ista konkretno uradi.
U Svici prave referendum ako im nagoveste poskupljenje goriva ili npr poskupljenje mleka
daj ba axa gdje to na svijetu ima
The Bosnian entity \"Repaublic of Srpska\" is an illegal creation of their war lords from 1995 (Most of them are now convicted for war criminals and are in prison or dead). Only the name \"Republic of Srpska\" is a huge provocation and legitimaacy for brutal organized ethnic cleaning by nationalistic politicians, their militants and their propaganda machines. When ever the people will come closer to each other - dividing Bosnia & Hercegovina will stop forever. But therefore Bosnia needs politicians who really care of their people and not ideological strategists with an epic world view like Karadzic and some other gentlemen. I hope some of you can read that. Just believe in a better future and don´t let them divide you. You´re closer to each other more than you can imagine. And now go back to my soccer team which consists of indians, africans, swedish, british (of course), egyptians and maybe some others more.... Bye and all the best for you future!!!
Barašin vješto folira da je nastrojen i orjentisan za BiH.Praksa drugačije kaže,procesuiraju se sitne ribe.I njega trebaju stranci da smijene zbog providnog djelovanja.Njegov šef je Mile.
@sahbaz ...?
hahahaha nesto deluju zabrinuto kao da im sledi nezaposlenost ali trajna s´tim da se R.Srpska odvaja i to se ne pita Srba vec Rusa
patološki fenomen u REPLIKANTU.metabolizam u kanstantnoj aplikaciji.recividizam, homologacia isključuje svaki čin pri implementaciji u globalnoj uniji.isključuje se teza zdravog uma.sfinga ili replikant.
NE SERI BOGA TI
sad ce bosnje bojkotovat Barcelonu, i oni su raspisali referendum i za cudo imali su pravo..sutra protesti protiv Barcelone koja je stala uz stranu cetnickog agresora, i podrzala genocid izvrsen nad bosnjama. a vi koji placate pretplatu da bi geldati ligu prvaka, poruka da direktno ucestvujete u podrzavanju genocida nad dobrim bosnjanima.