Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inteligentnije odgovore od carsijske papanije nisam ni cekivao.
Ti si kiti.ca od sarajlije.
Cetaljiima nije mjesto na ovom forumu.U šumu pod bukvu.
Čemerno, Nevesinje, Gacko , Bileća, Foča... to je u Avgustu odsječeno:)
ČITAVA RS JE ODJEČENA OD INTELIGENCIJE. POČEVŠI OD DUDUKA.
Civilna zastita i policija RS-a su tata-mata u odnosu na federalnu. Ni jednu zrtvu smrzavanja nisu imali. A u federaciji 10 mrtvih, i jos smo zvali oruzane snage iz pomoc. Bruka
Da se ne bih raspravljao s budalom, pročitaj samo ovu vijest: http://www.okbih.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=72%3Aezof-2015&catid=31%3Agalerija&Itemid=17&lang=en Ili ukucaj u www.viamichelin.com. Doduše, na toj mapi smo Srpsko Sarajevo :-) A ti crkni primitivni stvoru.
uhh, dijana je sigurno nasla dobru kitu kad je otisla do bg .. bilo je occigledno... iskaraj se dobro i onda kad se vratis reci da si isla na upis fakulteta
Postoji u vasim glavama, ali nigdje na mapi. A nek te mamica povuce za tu stvar. Samo sebe brukate, nazivajuci sela gradom. Al sto ocekivati od idiota poput Smrda iz Sumske. Ljudi dodju traze taj \'\'grad\'\' Istocno takozvano Sarajevo, a nigdje ga. Gadite pravom Sarajevu ime.
Jel ste to ljubomorni što i vama ne krenu mašine iz Tuzle, Orašja, Neuma i ostalih mjesta u kojima nema snijega?
Postoji: Grad Istočno Sarajevo Opštine: Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Istočni Stari Grad. Kao što postoji Republika Srpska. A vi nas samo možete povući za onu stvar. Želim vam laku noć iz Istočnog Sarajeva, iz Republike Srpske.
SELO Tvrdimici u opcini istocno Novo SARAJEVO! WTF!!! Stvarno pravo i jedno jedino Sarajevo treba tuziti Istocno takozvano Sarajevo sto mu koriste ime!
mile traktorista ponovo u akciji
Na jednom mjestu pratite rezltate uzivo, gledajte fudbalske i kosarkaske utakmice uzivo, za kladionicare je tu i tip dana te uzivo pracenje padova kvota na svim kladionicam. Plus sve bitne sportske novosti iz regiona (SR,BIH i HR) www.uzivo-prenosi.blogspot.com
dok masine dodju iz banjaluke u focu otopice se vas kijamet