Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema boljeg sutra, sad stavljaju betonske sahtove...
Nema vise Dik zeljezo... sad je Dik Betooooooooooon :L
Da budem posten a i iskren. Nemam nista protiv Roma ali vala ni vi Romi ne doprinosite ni jednom drustvu da bi vi sada imali neka posebna prava... Samo prosite i lazete.Uvek trazite neku pomoc,lazuci da su vam deca bolesna,da ste gladni itd.Nije lepo sto to radite,angazujte se malo...
od cekanja hajra nema.
jhahahahhaha koji ublehasi....pa onaj vas glumac mujic je prvi primjer da ne zelite raditi.trazite samo sa lake strane,radjate po 10 djece i saljete u prosjacenje...to je vas problem,i jos plus teretite budzet sa vasom socijalom.!!!treba da vas je stid.
Romi čekadu bolje sutraaa
Svi smo mi Romi.
Ja bih vam preporucio da krenete prvo manjim koracima jer nemozete u top trojku jos. Pod malim koracima milsim da vas razumijem u potpunosti kad pricate a ne samo marka bubreg jetra operacija...
pa jeste li doceklai bolje sutra danas je to sutra
svi mi cekamo bolje sutra,nego moj savijet romima.latite se skole i nauke!!!!
za koju godinu i ovi ce romi traziti svoj dio BIH i trazice svog predstavnika pa kad bude četveroglavo predsjeništvo. Svaki narod u BIH trazi svoja prava i ima vise prava nego Bosanci i Hercegovci,dok nam jos Kinezi dovedu nekog svoga da bude predsjenik i uzmu nam 5% teritorije
Vece su sanse da Romi dobiju neki "svoj dio" u Makedoniji, Srbiji, Rumuniji itd. nego u BiH (ipak ih tamo ima vise). Ali oni su nomadi, tako da je glupo uopce pricati o romskom dijelu u BiH ili u bilo kojoj zemlji.
u ovoj nasoj drzavi je sve moguce tako prijatelju nemoj da se iznenadis ako se ovo dogodi :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i fk njanjajevo ceka isto :D
dobićete racku kao i mi svi ostali
Haj nećete li dočekati, pa da nam se onaj sa zlatnim medvjedom Nazif vrati napokon. Nije isto bez njega. :(
Suplji uslovi €urope ,daj romini mjesto prezidenta drzave on bi sutra otisai da prosi nije romina (ganci) za demokratiju samo onako kako su naucili kroz istoriju da lunjaju leze prose i kradu , duga je njihova istirija...!
Barem je starija od nase...
Mislim na historiju.
kakav je to osjecaj kad se rodis kao i svi ostali i pripadas nekoj grupi koju niko ne zeli,koju svako mrzi,ponizava ,a mora se boriti za zivot.? rumunija ima mozda najvecu populaciju roma u eu ali ne zeli pomoc eu ?!
e moj Sejdicu, svi cekamo bolje sutra, a ne samo Romi. Ali da Bog da ga docekamo sa riđobradim, gumenom glavom, zlogumdzijom i scepom.