Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ćemo sad kad budem htio da mi vrate 1 pfening? Ja njima ne dam, jer ga neće biti u papirima, tako da ga komotno mogu uzeti sebi. Na 10 miliona rodnih listova, koliko se izvadi u 5 godina, to je 100.000 KM koje nisu prošle kroz papire.
Definicija lopovluka. Ovako ni rahmetli Stephen Hawking nije mogo skontat da zavrne raju.
A ti ces dobiti citav ku...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A koliko kosta: Dobar dan? I osmijeh sluzbenika???
Cuj 39 pfeninga!!!! a hoce li biti kusura?
A posto je odjava iz drzavljanstva?
To su veleprodajne cijene: Stamparija proda Ministarstvu, onda Ministar rastali po Kantonima pa ide marza, pa diler po opstinama i na to uracuna marzu i prevoz.... Maloprodajna na salteru 4KM. Fali jos samo oznaka "Rodni list ubija"
cool pojeftinio je do skora bio je 1 KM 😁😁
ko je na birou ne placa izdavanje rodnih listova, uvjerenja o drzavljanstvu i ne placa ovjere a ako se uvede da i na birou ljudi placaju onda treba uvesti da kad se jednom izvade ti dokumenti bez obzira za koju svrhu ti trebaju da se vise ne vade a ne kod sad svakih sest mjeseci treba izvaditi novi rodni list pa necu se svakih sest mjeseci radjati koji im je to idiotizam
Idu izbori strankama zafalilo para.
Nigdje u svijetu covjek ne izvadi ovoliko rodnih listova ko u nas.
Kakva je ovo vlast i vlada kad nema 39 feninga da plati državljanima rodni list ? Hahahahhahahah. Svijeća haman izgorila do NOKATA ! NEma se više šta pokrast !
novi !mlad lijep,ne pijem,ne pusim,bogu se molim,vjeran...al kad izadjem iz tvorza. . .
Pa dobro ološi, ima li slučajno ikakva olakšica za ovaj narod nego samo trošak na trošak?!
kako misle naplatiti ze cifre, jos jedna u nizu nebuloza, a zapravo šišanje ovaca
Pa vladajuce stranke su za ovim 20 i kusur godina skontali da upravljaju jednim stadom ili krdom..nit se ko buni nit koji klinac...i ne znam cemu toliko cudjenje?! ja bih se recimo cudio da cujem nesto pozitivno..
Milijarde su do sad jamili na rodnim listovima i potvrdama ali de ti to glupom bosnji objasni. Kad vadis LK moras dati vazeci rodni list sto znaci da taj list vazi dokle vazi i licna ili vozacka ili pasos.
zahvalite se SDA na predstojecim izborima !!