Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ste? vjernici brinu o vjeri a oni koje si ti izabrao mimo Allaha to su tvoji i i ti kako europski covjek treba da se brines o tome Vjernici idu u dzamije mole se Allahu i zahvaljuju Allahu na njegovim ljepim davanjim i na negovim iskusavanjima Dok ti i tebi slicni neradite to nego sjedite u kahvani i pametujete po forumima Mi smo vjernici hvala Allahu nesto uspejli u sarajevu i po bosni napravili smo nekoliko dzamija uljepsali gradove el hamdulilah koliko smo mogli toliko smo uradili A sta ste vi uradli munfici 13 godina je proslo od rata pokrali ste pare od donacija koje ste dobijali za obnovu bosne napravili nekoliko bazana i prodali bosnu uzdus i poprjeko slovenicma srbima i hrvatima Niste sa tolikim parama uspjeli da napravite nista za taj popaceni narod pa sad nemozete ni nas gledati nazivate nas pogrdnim imenima od ljubomore Zato sto se drzite politike sejtana i neke lazne demokratije
Gdje ste sada vjernici, pa Ramazan je. Zar je moguće da nećete izaći na ulice i demonstrirati jer oni za koje vi glasate ne brinu o vašim dobrim i dragim komšijama. Fuj.
Nemože radit, al djecu može pravit.
bezobrazluk! ovakvi ljudi uvreda su i omalovazavanje za sve kojima je pomoc zaista potrebna.