Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dikdo, sipu mi racku a i jitvo pcisu vdjeo na ksukli.
Milorade dije vnago!
Šta čeka vlada F BiH??? Školu graditi NOVU na entitetskoj liniji,učiti djecu po planu i programu na bosanskom jeziku a paralelno se boriti protiv aparthejda koji vlada u genocidistanu,nije mi jasno šta se čekalo tokom ljeta.
Bravo, dr. Skendy, Ne mora se graditi, ali se nastava moze organizovati u postojecim objektima. Kada nece fasisti da dozvole normalan proces, uzvrati im na taj nacin. Samo za to sve treba imati interesa, volje, m..., itd. Na zalost u federaciji je trenutno malo takvih. Nema veze - idu izbori!!!!!!!!!!
Jebo "dete" kaki* je..
SRPSKA POSLA! AL` LAŽUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
...OVE RODITELJE TREBA HITNIO MAKNUTI SA OVE SCENE JER SU DIO POLITIČKOG NASILJA UNUTAR RS-A I TO OD STRANE SDA I NJIMA SLIČNIH...AKO NIŠTA DJECU TREBA ODUZETI I PREDATI SOCIJALNOM DA SE BRINU O NJIMA I BOLJE ĆE PROĆI U ŽIVOTU NEGO OVAKO KADA SE NA NJIMA IŽIVLJAVAJU SERATORI SVIMA DOBRO POZNATI PO SVOM "POŠTENJU " ,"VJERI" I " DOBRIM BOŠNJACIMA"...UGLAVNOM ŽALOST ZBOG DJECE JER SU RODITELJI PRIMORANI OD STRANE NEKIH POJEDINACA KOJIMA USKORO DOLAZI VRIJEME KUC ,KUC,KO JE ....SIPA ,OTVARAJTE ILI ODVALJUJEMO ,IMAMO NALOG !!!!
Jedna za raju----https://www.facebook.com/KontasRazumis/photos/a.1483442568567129.1073741827.1483322488579137/1503737396537646/?type=1&theater
Joj babo, divi mu glave!
ko vas je*be i onako ste zakržljala "nacija" išli ne išli ništa svejedno nećete naučiti! PONUĐENI KO POČAŠĆENI!
Iskreno da ti kazem i mi, a i vi ste zakrzljala nacija cim smo uzeli za puske u 21. vijeku to smo dokazali. Hebo ti nas sve...